Gaia Vallilan tietosuojaselvitys


Olemme Gaia Vallilan jooga- ja hoitopalveluissa täysin sitoutuneita noudattamaan EU:n 25.5.2018 voimaan tulleen Yleisen tietosuoja-asetuksen määräyksiä.

Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että säilytämme antamasi tiedot turvallisesti, emmekä luovuta niitä eteenpäin. Halutessasi sinulla on mahdollista nähdä omat tietosi, jotka on tallennettu ajanvarausjärjestelmäämme (Digital Booker) - kirjautumalla järjestelmäämme henkilökohtaisilla tunnuksillasi pääset näkemään ja muokkaamaan tietojasi. Hoitoihin liittyvä manuaalisesti tallennettu tieto säilytetään asianmukaisesti lukituissa tiloissa.

Mihin tarkoituksiin käsittelemme henkilötietoja?

Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi, jotta voit käyttää palvelujamme ja voimme varmistaa toimivan yhteydenpidon asiakkuuteesi liittyvissä asioissa, esim. tuntivarausten vahvistaminen, mahdolliset aikataulumuutokset, tiedottaminen.

Mitä tietoja keräämme?

  • Tietoja, joita voimme kerätä suoraan sinulta palveluiden käytön yhteydessa: nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, maksutiedot (esim. eri maksuvaihtoehtoihin liittyen) ja varauksiin/maksuihin liittyvät mahdolliset kommentit. Palveluidemme käytön historia näkyy myös järjestelmässämme.
  • Voimme käyttää antamiasi tietoja myös tiedotus- ja markkinointitarkoituksiin, kuten uutiskirjeen lähettämiseen (sinulla on palveluihin kirjautumisen yhteydessä mahdollista valita, haluatko saada meiltä postia). Voit milloin tahansa ilmoittaa meille, että et hyväksy henkilötietojesi käsittelyä markkinointitarkoituksiin

Tietosuojaan liittyvissä asioissa yhteyshenkilömme on Pilvi Valkeapää. Mikäli sinulla on kysyttävää henkilötiedoistasi tai haluat ohjeet tallennettujen tietojesi poistamiseen, ota yhteyttä tmi.pilvi@gmail.com