Gaia Vallilassa järjestetään erilaisia workshoppeja ja kursseja niin kuluttajille kuin hyvinvointi-alan ammattilaisillekin.

Seitai Shiatsu -koulutus

Gaia Vallila toimii yhteistyössä Suomen Seitai Shiatsu Koulun kanssa joten nyt sinulla on mahdollisuus osallistua koulun kursseihin myös meillä Gaia Vallilassa.
Kursseja järjestetään kevät- ja syyskaudella.
Opettajana toimii: Minna Ulmanen, Seitai Shiatsu Diplomihoitaja ja kouluttaja, Gaia Vallilan perustaja.

SEITAI SHIATSUN PERUSKURSSI LA-SU 21.10-22.10.2017 KLO 10.00-18.00

Kahden päivän aikana opitaan Seitai Shiatsun pääperiaatteet, historia ja tärkeimmät hoidolliset yksityiskohdat. Kurssin aikana opit tekemään Seitai Shiatsu- hoidon koko keholle. Opittu tietotaito on hyödyksi sekä oma-/harrastekäytössä, että osana hyvinvointialan ammattipalvelutarjontaa.

Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Kurssi sopii jokaiselle kehonkäsittelystä kiinnostuneelle ja on erityisen hyvä pohja Diplomikoulutukseen pyrkiville.

Ryhmän koko max 12 hlöä, eli paikkoja on rajoitetusti - ilmoittaudu ajoissa! Viikkoa ennen kurssin alkamista saat infokirjeen ja ohjeet.

Hinta: 150€ (alv 0%) eli 186€ (alv 24%)

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: ulminna@gmail.com, p.045 6407997

SEITAI SHIATSU-HIERONTAA VAUVALLE MA 1.9.2017 KLO 11.00-12.30

Haluatko saada lisää vuorovaikutusta tukevaa, yhteistä puuhaa vauvasi kanssa?

Yhteinen hierontahetki on ihana ja rentouttava lisä arkipäivien keskelle teille molemmille. Lisäksi sillä voit helpottaa mm. vatsavaivoja, nukahtamista sekä myös poistaa lihasjännityksiä, joita saattaa pienen vauvan kehossa olla esim. niskassa.

Hieronnalla ja kosketuksen voimalla voit tukea vauvan fyysistä sekä psyykkistä kehitystä.
Kurssi soveltuu 0-9kk ikäiselle vauvalle yhdessä jomman kumman vanhemman kanssa. Mukaan mahtuu 9 äitiä/isää vauvoineen. Kurssi koostuu 3 kerrasta, joissa tehdään opastetusti koko kehon hieronta. Hieronta voidaan tehdä joko vaatteet päällä tai vaippasiltaan. Mukaan voit ottaa halutessasi oman viltin. Shiatsu-hieronnan avulla pystytään vahvistamaan ja tukemaan vauvan yleiskuntoa ja eri elinten toimintoja. Shiatsu-hieronta on sanatonta viestintää vauvan ja hierojan välillä.
Hieronnan yhteydessä ja sen jälkeen käydään keskustellen läpi esiin nousevia tärkeitä asioita. Lisäksi saat kotiin mukaan kuvalliset ohjeet, joita voit hyödyntää tehdessäsi hierontaa itsenäisesti myös kurssin jälkeen.


Kurssi järjestetään keskiviikkoisin 3.5.2017 alkaen klo 11.00-12.30. Tapaamisten kesto n. 1,5 h, yhteensä 3 kertaa.

Hinta: 65€ (alv 24%).

Lisätiedustelut: ulminna@gmail.com, 0456407997

SEITAI SHIATSU NISKA-HARTIASEUDUN KÄSITTELYN KURSSI SU 20.8.2017 KLO 11.00-16.00

Nyt sinulla on mahdollisuus viettää rentouttava ja mielekäs sunnuntai hoitamalla ja saamalla hoitoa!
Päivän aikana opitaan tekemään hyvä Seitai Shiatsun peruskäsittely niska-hartia seudulle. Opettaja näyttää käsittelyn vaihe kerrallaan jonka jälkeen se tehdään pareittain yhdessä.

Kurssin aikana käydään läpi myös muutamia t-alueella sijaitsevia tärkeimpiä akupisteitä. Saat käsittelystä kotiin mukaan kirjalliset ohjeet. Kurssille voit tulla joko oman parin kanssa tai ilman paria. Mukaan mahtuu 12 osallistujaa.

Hinta: 45€/hlö, 80€/pari !
Ilmoittautumiset: ulminna@gmail.com, 0456407997.