Gaian kesän 2019 jooga- ja pilatestunnit 3.6.-7.7.

PÄIVÄ
AIKA TUNTI OHJAAJA
Maanantai 17.30-18.30
Pilates (60 min,)
Terhi
Tiistai 18.00-19.30 Yin&Yang jooga (90 min.)
Pilvi
Keskiviikko 18.30-20.00 Yin jooga (90 min.) Pilvi
Torstai 18.00-19.00 Pilates (60 min,) Terhi
Torstai 19.15-20.15 Somaattinen venyttely Terhi
Perjantai, 14.6 ja 28.6. 18.00-19.30 Grounding Yin (90 min.) Pilvi
Sunnuntai 18.00-19.30 Yin jooga (90 min.) Pilvi

Pidätämme oikeuden muutoksiin.