TUNTIKUVAUKSET

GroundingYin®- Joogahoito (Pilvi)

GroundingYin®- Joogahoito on uudenlainen tuntikokonaisuus, jossa Yinjoogan rentouttavimpiin asanoihin yhdistyy meridiaanien eli
energiakanavien, sekä niissä sijaitsevien akupisteiden, käsittelyä kevyesti hieroen ja painellen. Tunnin tarkoituksena on aktivoida ja
tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Meridiaanien käsittely lisää ja tukee mm. asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista.
GroundingYin®-Joogahoidossa käytettävät asanat edistävät mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta, aktivoi ruoansulatusta ja koko kehon nestekiertoa. Asanoissa ollaan 5-10 minuuttia, jonka aikana ohjaaja kiertää käsittelemässä asiakkaita. Joogahoidossa hyödynnetään runsaasti apuvälineitä; vilttejä, putkityynyjä, joogatiiliä, joiden avuilla saadaan rakennettua ja tuettua mahdollisimman rentoja turvallinen asana, jossa voi miellyttävästi viipyä pidempään.

Varaa tuntisi tästä

Yinjooga (Pilvi)

Yin joogassa pysähdytään oman hiljaisuuden äärelle. Se on irtipäästämistä ja antautumista, voimaantumista uudelle. Tunnilla tehdään lempeitä, pitkäkestoisia asanoita (n. 2-5 min), jonka aikana hellitetään lihastyöstä ja avataan kehoa syvemmältä, sidekudoksista sekä lihaskalvoista. Rauhallisen harjoituksen avulla saavutetaan meditatiivinen tila, jossa mieli hiljenee ja keho antautuu painovoimalle.

Varaa tuntisi tästä

Heartful Yoga (Pilvi)

Heartful Yoga on lempeyteen ja yksilöllisyyteen nojaava joogatyyli, joka ei ohjaa vain yhteen oppiin, vaan antaa mahdollisuuden luottaa oman kehomielen viisauteen. Heartful Yoga lisää elinvoimaa omista lähtökohdista käsin ja tuo joogan osaksi arkea myös maton ulkopuolelle.

Tunnit ovat lempeitä, kaikille sopivia joogatunteja. Heartful-harjoituksessa lempeän dynaaminen liike, hengitys- ja
meditaatioharjoitukset ja Yinjoogan kehoa linjaavat ja hitaasti palauttavat asanaharjoitukset kietoutuvat yhteen. Heartful Yogassa on
tuttuja elementtejä niin Hatha- kuin Flowjoogasta kuin restoratiivisesta- ja Yinjoogasta.

Varaa tuntisi tästä

Pilates (Eveliina)

Pilates (perustaso) on mukavasti virkistävä ja aktivoiva tunti joka sopii kaiken kuntoisille harrastajille. Tunneilla keskitytään keskivartalon syvien lihasten vahvistamiseen, vetreyttämiseen ja voimistamiseen sekä kehon tasapainon, hallinnan ja oikean hengitystekniikan syventämiseen.
Harjoitus huoltaa selkää, parantaa ryhtiä ja vähitellen purkaa kehon virheasentoja. Sisäinen korsetti kiristyy kuin huomaamatta, ryhti paranee ja mielikin rauhoittuu tekemiseen keskittymällä.Lisäksi saat voimaa, kestävyyttä, tasapainoisuutta sekä notkeutta ja pitkälinjaisuutta lihaksistoon.

Muistathan osallistua tunnille täysin terveenä ja huolehdithan hyvästä käsihygieniasta Gaia Vallilassa ennen ja jälkeen tunnin.

Varaa tuntisi tästä