Kalevalainen jäsenkorjaus

Gaia Vallilassa nyt myös Kalevalaisen jäsenkorjauksen hoidot oppilastöinä!

Kalevalainen jäsenkorjaus perustuu koko kehon tukirakenteen kineettisten ketjujen tasapainottamiseen mobilisaatiokäsittelyn avulla. Hoidon aikana tasapainotetaan koko tukirakenne aina jalkapohjista kallonrajaan saakka. Kalevalainen jäsenkorjaus helpottaa erilaisia kiputiloja sekä niistä aiheutuneita haittoja vaikuttaen positiivisesti elämänlaatuun sekä toimintakykyyn. Käsittely on lempeää, siihen ei kuulu nikamien manipulaatio (rasauttelu, niksauttelu). Mobilisoivalla käsittelyllä vaikutetaan pehmytkudosalueisiin, avataan kudostukkeumia, vapautetaan ja aktivoidaan nestekiertoa, rentoutetaan lihaksia, vapautetaan hermopinteitä ja nikamalukkoja.

Aikaa varatessa huomioitavia seikkoja:

Hoito on lempeä, mutta teholtaan voimakas, joten sen jälkeen tulisi välttää rankempaa liikuntaa muutaman päivän ajan. Koska kyseessä on oppilastyönä tehty hoito, hoidamme tässä vaiheessa perusterveitä asiakkaita. Jumitukset ja kolotukset, esim. selän sekä niska-hartia-seudun kivut, jalkojen eri mittaisuus jne. eivät ole esteitä hoidolle.

Akuutit sekä tietyt perussairaudet ja loukkaantumiset, kuten: epilepsia, sydänperäiset sairaudet, syöpä, hiljattain tehty leikkaus/kuntoutuksen tarve, akuutti välilevyn pullistuma, meneillään oleva antibioottikuuri tai flunssa ovat esteitä hoidolle. Tässä opiskelun vaiheessa emme myöskään hoida vielä raskaanaolevia tai pieniä lapsia.

Jos et ole varma, sopiiko hoito sinulle, ota rohkeasti yhteyttä, pohditaan yhdessä! Voit myös varmistaa hoitavalta lääkäriltäsi, sopiiko sinulle hierontahoito.

Varaathan aikaa hoidolle 2,5 - 3 tuntia.

Ajan hoitoon voit varata ajanvarausjärjestelmästämme.

Aikaa voit varata myös puhelimitse tai sähköpostitse: Pilvi Valkeapää p. 0401303418, tmi.pilvi@gmail.com