GroundingYin® - Kokonaisvaltainen Joogahoidon tunti

GroundingYin®- Joogahoito on Minna Ulmasen, Gaia Vallilan perustajan, kehittämä uudenlainen tuntikokonaisuus jossa Yin joogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin yhdistyy Meridiaanien eli energiakanavien sekä akupisteiden käsittelyä kevyesti hieroen ja painellen.

Joogahoidon tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Meridiaanien käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista.

GroundingYin®- Joogahoito tukee ja edistää mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti. Myös mm. aineenvaihdunta, imunesteiden ja verenkierto sekä ruoansulatus aktivoituu. Asanoissa ollaan n. 5min, jonka aikana ohjaaja kiertää asiakkaita käsittelemässä.

Joogahoidon vaikutukset kestävät muutamasta tunnista ylöspäin (n. 1vrk ) jonka aikana ei kannata tehdä mitään voimakasta vaan antaa kehon palautua ja hoitaa itseään rauhassa.

Asiakkailta tulleiden palautteiden mukaan vointi on tunnin jälkeen ollut todella hyvä ja rentoutunut. Yöllä on tullut uni tavallista paremmin ja seuraavana päivänä olo on ollut sekä energinen että uudistunut.

GroundingYin® -Joogahoidon 2h kestävää tuntikokonaisuutta järjestetään Gaia Vallilassa noin kerran kuukaudessa.