Tervetuloa Gaiaan!

Kuva: Mari Kärkkäinen

Tervehdys, olen Pilvi Valkeapää, Kalevalainen jäsenkorjaaja, shiatsuhoitaja ja joogaope. Haluan toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi pieneen ihanaan ja lämminhenkiseen Gaia Vallilaan!

Pieni Gaia on iso unelmani. Muutamia vuosia sitten otin elämässäni ison askeleen vuosien jahkailun ja epäröinnin jälkeen - joku voisi ajatella tyhmänrohkean riskin - kouluttauduin shiatsuhoitajaksi, irrottauduin työelämän oravanpyörästä ja ryhdyin yrittäjäksi. Matkan varrella olen kouluttautunut lisää - Minna Anderssonin kehittämän GroundingYin joogahoidon ohjaajaksi ja joogaopeksi Kaisa Kärkkäisen Heartful Yoga Academysta (RYT200).

Shiatsuhoitojen ja joogan rinnalla opiskelin Kalevalaista jäsenkorjausta Kansanlääkintäseuran kolmen vuoden koulutusohjelmassa Helsingissä ja 16.8.2020 sain opinnot onnistunesti päätökseen ja sain oikeuden käyttää Kalevalaisen jäsenkorjaajan nimikettä. Molempia hoitoja tarjoan arkisin ja joogatunteja muutaman kerran viikossa.

Taustani on sosiaalialalta - olen työskennellyt vuosia mielenterveyspuolella kuntouttavassa työssä, kokemusta on myös kehitysvammaisten kanssa työskentelystä ja varhaiskasvatuksesta. Työelämäkokemukseni on rikas ja rakas, olen ollut niin muskaritätinä kuin erilaisten kerhojen ja ryhmien ohjaajana niin aikuisten kuin lasten parissa - olen tässä välissä tehnyt tärkeää työtä myös kotona - hoitanut omia lapsiani kuusi vuotta yhteensä. Nyt kotoa löytyy upea teini ja kohta 10 vuotias hurmaava kuopus, koira ja mies. Nyt aikaa on myös tälle kolmannelle lapselle ja unelmalle - Gaia Vallilalle.

Gaiassa on aina ollut hyvä olla. Sinne sopii lempeä jooga ja hoidot. Näitä tarjotaan erilaisten Yin-tuntien sekä Heartful Yogan muodossa. Välillä järjestämme teemallisia erikoistunteja ja workshopeja. Vain mielikuvitus on rajana mitä tulevassa keksitään! Tuntimme on tarkoitettu ihan kaikille harrastustaustasta, kokemuksesta, notkeudesta tai urheilullisuudesta riippumatta!

Meille tullaan voimaan hyvin ja meille olet aina tervetullut! Nautimme yhdessä hoitavista tunneista, opimme itsestämme, saamme tuntumaa turvallisessa ympäristössä kehomielemme toimintaan. Gaian joogamatolla puhallellaan stressiä pois, voimaannutaan, iloitaan arvokkaasta omasta hetkestä. Hoitohuoneessa rentoudumme, hoidatamme kipuja ja kolotuksia, houkuttelemme karannutta yöunta takaisin - tasapainotamme kehoa ja mieltä!

Vaikka Gaia on yhden naisen yritys ja unelma, mistään ei tulisi mitään ilman aivan huippuja ihmisiä, kollegoja, opettajiani, perhettä ja läheisiäni ympärillä. Gaiassa toimii muitakin hoitajia ja joogaopettajia omine ryhmineen (huom! Tiloja voi vuokrata omaan toimintaan!). Heidän kanssaan on ilo tehdä yhteistyötä ja jakaa arkea, saada vertaistukea! Kolmannet sydämelliset halaukset ansaitsevat rakkaat Gaia Vallilan asiakkaat! KIITOS, että olette! Te teette Gaiasta Gaian!


Halaus!

Pilvi