Gaian tarina

Gaia Vallila on pieni ja kodikas jooga- ja hoitohuone Vallilan ytimessä. Gaia on perustettu vuonna 2015 - kaikki sai alkunsa yhden naisen, Minna Anderssonin unelmasta - pienestä lämminhenkisestä ja helposti lähestyttävästä joogastudiosta jonka yhteydessä tarjotaan myös luontaishoitoja, shiatsua. Gaia sai pian tuulta alleen ja ihmiset löysivät kotikulmiltaan pienen Yin-keitaan.

Kesällä 2018 Gaia Vallila sai uuden omistajan - parisen vuotta hoitohuoneessa työskennellyt Seitai shiatsuhoitaja, kalevalaisen jäsenkorjauksen opiskelija, joogaopettaja-opiskelija (Heartful Yoga Academy RYT200) sekä GroundingYin joogahoidon ohjaaja Pilvi Valkeapää otti kopin Gaian toiminnasta!

Mitä sitä hyvää muuttamaan - ainakaan paljoa! Gaiassa on aina ollut hyvä olla. Sinne sopii lempeä jooga ja hoidot. Näitä tarjoamme erilaisten Yin-tuntien sekä Pilatesin muodossa. Välillä järjestämme teemallisia erikoistunteja ja workshopeja. Vain mielikuvitus on rajana mitä tulevassa keksitään!

Tuntimme on tarkoitettu ihan kaikille harrastustaustasta, kokemuksesta, notkeudesta tai urheilullisuudesta riippumatta! :) Meille tullaan voimaan hyvin ja meille olet aina tervetullut, vaikka olisi nuttura vinossa tai verkkarit väärin päin! Nautimme yhdessä hoitavista tunneista, opimme itsestämme, saamme tuntumaa turvallisessa ympäristössä kehomielemme toimintaan. Gaian joogamatolla puhallellaan stressiä pois, voimaannutaan, iloitaan arvokkaasta omasta hetkestä. Hoitohuoneessa rentoudumme, hoidatamme kipuja ja kolotuksia, houkuttelemme karannutta yöunta takaisin - tasapainotamme kehoa ja mieltä!

Vaikka Gaia on yhden naisen yritys ja unelma, mistään ei tulisi mitään ilman aivan huippua tiimiä - ohjaajakaartia, joilla ammattitaitoa, läsnäoloa, hyvää energiaa ja persoonansärmää riittää ihan jokaisella! Ohjaajiimme pääset tutustumaan Gaian kotisivuilla! Suuri kiitos mahtaville ohjaajilleni! Iso ja lämpöinen kiitos myös Gaiassa työskenteleville ihanille hoitajakollegoilleni ja vertaistukisisarilleni. Kolmannet sydämelliset halaukset ansaitsevat kotijoukot - mielettömät taustatuet ja apujoukot -perheeni ja ystäväni!
J
Ja vielä...rakkaat Gaia Vallilan asiakkaat! KIITOS, että olette! Te teette Gaiasta Gaian!


Lämmöllä Pilvi