Gaian opettajat

Pilvi Valkeapää

Heartful Yin, GroundingYin

Rentous, rauhallisuus, turvallisuus, lämmin ja hyväksyvä ilmapiiri.
Tila omalle harjoitukselle, hetki vaalia omaa hyvinvointia, huomioida
oma keho ja mieli. Oppia uutta, aistia tai olla vaan sellaisena kuin on – hyvän olon äärellä. Siinä pähkinänkuoressa tavoitteeni joogatunneistani . On tärkeää, että jokaisella tunnillani on hyvä ja turvallinen olla.

Olen Heartful Yoga - opettaja (Heartful Yoga Academy, RYT 200) ja GroundingYin joogahoidon ohjaaja. Minut näkee usein Gaiassa, sillä vastaan tämän ihanan pienen Vallilan hyvinvointikeitaan toiminnasta.

Olen myös Kalevalainen jäsenkorjaaja ja Seitai Shiatsu hoitaja.
Hoitajan näkökulma ja syvä kiinnostus kiinalaiseen lääketieteeseen (joka Yin joogan ja shiatsun taustalla) ja ihmisen anatomiaan ja fysiologiaan vaikuttaa omaan ohjaajuuteeni ja tuntieni teemoihin ja rakenteisiin.

Minulla on sosiaalialan pohjakoulutus ja olen vuosia työskennellyt
kuntouttavassa työssä niin mielenterveys- ja kehitysvammapuolella kuin lapsiperheiden kanssa. Näin kosketuspintaa on hyvin monesta
näkökulmasta – niin ammatillisesta kuin siviiliarjen kuormittavuudesta, yhteiskunnan asettamista haasteista, jotka lopulta heijastuvat kehoon ja mieleen. Jooga on keino palautua, energisoitua, hengähtää ja rentoutua.

Lämpimästi tervetuloa tunneilleni! Joogatuntieni hinnat löytyvät täältä.

Ryhmätuntien lisäksi myös yksityistunnit ovat mahdollisia - katso lisätietoja!

Merja Mäkelä

Soundfulness Yin
Sointukylpy - äänimaljarentoutus ryhmille

Ensin tuli elämääni äänimaljat, sitten jooga. Stressaavassa elämäntilanteessa löysin äänimaljat vuonna 2013. Se oli rakkautta ensi kuulemalta, tuntemalta ja kokemalta. Hakeuduin Peter Hess® Akatemian äänirentoutuskoulutukseen. Peruskoulutuksen jälkeen opiskelin sointukylpyohjaajaksi. Olen soittanut äänimaljoja ja terapeuttisia soittimia monissa tilaisuuksissa, uimahallien kuutamouinneissa, Flamingo Spa kylpylässä, messuilla, tyhy-illoissa, ja päivätyössäni kehitysvammaisten ohjaajana sekä Erkkajoogan®) ja naurujoogan loppurentoutuksissa. Olen myös tehnyt äänimaljahieronta yksilöhoitoja.

Samana vuonna löysin tieni myös restoratiivisen joogan tunneille. Myöhemmin tutustuin hathajoogaan, ja löysin itseni yhä useammin myös yinjoogatunneilta. Joogan avulla olen oppinut hetkessä elämistä ja tietoista hyväksyvää läsnäoloa, avaamaan kehon ja mielen kireyksiä, rauhoittumaan ja rentoutumaan ja tasoittamaan mielen myllerryksiä. Pidän tärkeänä ajatusta, että jooga kuuluu kaikille; kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille, matalalla kynnyksellä. Näitä ajatuksia haluan tuoda tunneilleni, syvennettynä terapeuttisten soittimien syvärentouttavalla ääniresonanssilla.

Minulla on sote-alan peruskoulutus, mielenterveys-, kriisi- ja päihdetyön suuntaavat opinnot. Olen työskennellyt pääasiassa kehitysvammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien parissa. Tästä johtuen joogan ohjaamisen polkuni on lähtenyt luontevasti liikkeelle Erkkajooga® -ohjaajan (joogaa kehitysvammaisille/erityisryhmille) opinnoista ja Erkkajoogan® ohjaamisesta. Olen opiskellut myös naurujoogaohjaajaksi. Viimeisimpänä koulutuksena Yinjooga opettaja, 200h RYT koulutus (Chi therapeutics).
Tervetuloa rentoutumaan ja virkistymään!

Tuntien hinnat:

 • Soundfulness Yin 90 min. 20€/17€ alennusryhmät (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, perhevapaalla olevat)
 • Tutustumiskerta 15€/12€
 • Sarjakortit 3 x 90 min. 55€/48€, 5 x 90 min. 85€/75€

Soundfulness Yin yksityis- ja duotunnit:

 • 60 min./1 hlö 75 €; duotunti 110 €
 • 90 min./ 1 hlö 85 €; duotunti 130 €

Sointukylpy syvärentoutus / äänimatka äänimaljoilla, gongilla ja koshikellolla:

 • 60 min./1 hlö 75 €, duotunti 120 € (sisältää pientä naposteltavaa & lasillisen kombuchaa)

Sointukehtio syvärentoutus / äänimatka äänimaljoilla, gongilla ja koshikelloilla: 60 min./perhe/130 €

Peter Hess® -ääniresonanssimetodin syvärentouttava äänimaljahieronta
(yksilöhoito hoitopöydällä tai futonilla): 60 min. 75 €, 2x60 min. 130 €, 3x 60 min. 185

Maksu: MobilePay tai käteinen
Lisäinfo/tiedustelut: sähköposti: aariahyvinvointipaja@gmail.com
Whatsapp 0405248199

Eveliina Lappalainen

Pilates

1Moi, olen Eveliina, kehonhallintamenetelmän, pilateksen ohjaaja Helsingistä (Somatic Pilates -ohjaaja, 2020).

Omien kokemusteni kautta olen ymmärtänyt ihmiskehon kokonaisuuden, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, sen ylläpitäminen ja parantaminen sekä henkisesti että fyysisesti on lähellä sydäntäni. Pilateksen avulla olen ymmärtänyt, miten juuri henkinen ja fyysinen puoli kulkevat käsi kädessä. Koen, että pilateksen avulla ihmisen oma tuntemus ja tietämys kehostaan lisääntyy, mikä on hyvinvoinnin perustan yksi olennaisin tekijä.

Koska kyse on kehonhallinnasta, pilates on erinomainen laji kehittää lihaskuntoa. Pilates perustuu vahvasti syvän lihaksiston vahvistamiseen. Tunneillani haluan lisätä asiakkailleni kehotuntemusta ja kokonaisvaltaista hyvää oloa sekä liikkeen että pilates menetelmän periaatteiden avulla.

Tervetuloa kokeilemaan ja ihastumaan!

Tuntien hinnat:

60 min. tunti - 15 €
Opiskelijat/työttömät/eläkeläiset, 60 min. tunti 12,50 €

Sarjahinnat:

3 x 60 min - 40 € / 35 €
5 x 60 min - 70 €/ 60 €

Yksityistunnit: 60 min. - 75 €, 3 x 60 min. - 210 €, 5 x 60 min. 350 €


Maksu: Mobilepay paikan päällä tai etukäteen. Yhteydenotot ja kaikki lisäkysymykset: eveliina.lappalainen@gmail.com

Anna Parviainen

Yin & Yang

Hei! Olen Anna, (RYT-200hr) joogaopettaja Helsingistä.

Olen myös filosofian maisteri, ja toisena työnä opetan yläkoululaisille biologiaa ja terveystietoa!

Rakkauteni joogaan sai alkunsa useita vuosia sitten, kun päätin mennä kokeilemaan ashtangajoogaa silloisella kuntosalillani. Löysin uuden tavan, jolla tasapainoittaa kiireellistä arkea töiden ja opiskelun keskellä. Joogasta tuli heti mun juttu!

Ajattelen kehoa mielen kulkuvälineenä, ja joogan avulla pidän tästä kulkuvälineestäni huolta, jolloin mieleni voi matkustaa vakaasti, harmoniassa fyysisen kehoni ja sieluni kanssa. Pikkuhiljaa siirryin ashtangasta enemmän vinyasa- ja yinjoogaan ja 200 tuntinen joogaopettajakoulutukseni koostuikin pääosin näistä kahdesta joogatyylistä.

Olen käynyt sadoilla erilaisilla joogatunneilla Suomessa ja ympäri maailmaa, paljolti Kaakkois-Aasiassa ja Portugalissa, ja saanut huimasti apuja ja inspiraatiota omaan harjoitukseen. Pidän paljon dynaamisesta haastavasta liikkeestä, mutta vastapainona myös hyvin rauhallisesta ja meditatiivisesta yinjoogasta.

Toivottavasti näemme matolla!

Tuntieni hinnat:
 • Tutustuminen 10 €, myöhemmin 12,50 € kerta
 • Opiskelijat/työttömät 10,50 €
 • Sarjakortit 3x75 min 30/35 € , 5x75 min 50/55 € ja 10x75 min 90/95 €
Maksu paikan päällä käteisellä tai mobilepayllä

sposti annas.parviainen@gmail.com


Anita Ilmast

Hatha Flow

Hi, I’m Anita, and I like movement, in different forms. Yoga has been a part of my life for over 6 years, and my practice has helped me grow stronger, more flexible, and fearless, both on and off the mat.

I completed the 200-hour Hatha Vinyasa training with La Casa Shambala (Thailand, Koh Phangan) and 500-hour Hatha training with the Institute of Oriental Rehabilitation Techniques (St. Petersburg).

At my classes, we are gonna try to find calmness amongst the storm and my hope is that you step off the mat feeling refreshed and balanced.Contacts: 045 7876 0570 (Mon-Fri 11-18), anita.ilmast@gmail.com

Prices:
 • Drop in - 15 € / 12 € (Students/Seniors/Unemployed)
 • 2 classes - 20 € for new yogies 1 kk
 • 3 classes 40€ / 35€ - 2 kk
 • 5 classes 65€ / 60€ - 3 kk
 • 10 classes 110€ / 100€ - 5 kk

Payment: Cash, bill, or mobile pay