Gaian opettajat

Pilvi Valkeapää

Heartful Yin, GroundingYin

Rentous, rauhallisuus, turvallisuus, lämmin ja hyväksyvä ilmapiiri.
Tila omalle harjoitukselle, hetki vaalia omaa hyvinvointia, huomioida
oma keho ja mieli. Oppia uutta, aistia tai olla vaan sellaisena kuin on – hyvän olon äärellä. Siinä pähkinänkuoressa tavoitteeni joogatunneistani . On tärkeää, että jokaisella tunnillani on hyvä ja turvallinen olla.

Olen Heartful Yoga - opettaja (Heartful Yoga Academy, RYT 200) ja GroundingYin joogahoidon ohjaaja. Minut näkee usein Gaiassa, sillä vastaan tämän ihanan pienen Vallilan hyvinvointikeitaan toiminnasta.

Olen myös Kalevalainen jäsenkorjaaja ja Seitai Shiatsu hoitaja.
Hoitajan näkökulma ja syvä kiinnostus kiinalaiseen lääketieteeseen (joka Yin joogan ja shiatsun taustalla) ja ihmisen anatomiaan ja fysiologiaan vaikuttaa omaan ohjaajuuteeni ja tuntieni teemoihin ja rakenteisiin.

Minulla on sosiaalialan pohjakoulutus ja olen vuosia työskennellyt
kuntouttavassa työssä niin mielenterveys- ja kehitysvammapuolella kuin lapsiperheiden kanssa. Näin kosketuspintaa on hyvin monesta
näkökulmasta – niin ammatillisesta kuin siviiliarjen kuormittavuudesta, yhteiskunnan asettamista haasteista, jotka lopulta heijastuvat kehoon ja mieleen. Jooga on keino palautua, energisoitua, hengähtää ja rentoutua.

Lämpimästi tervetuloa tunneilleni! Joogatuntieni hinnat löytyvät täältä.

Ryhmätuntien lisäksi myös yksityistunnit ovat mahdollisia - katso lisätietoja!

Eveliina Lappalainen

Pilates

1Moi, olen Eveliina, kehonhallintamenetelmän, pilateksen ohjaaja Helsingistä (Somatic Pilates -ohjaaja, 2020).

Omien kokemusteni kautta olen ymmärtänyt ihmiskehon kokonaisuuden, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, sen ylläpitäminen ja parantaminen sekä henkisesti että fyysisesti on lähellä sydäntäni. Pilateksen avulla olen ymmärtänyt, miten juuri henkinen ja fyysinen puoli kulkevat käsi kädessä. Koen, että pilateksen avulla ihmisen oma tuntemus ja tietämys kehostaan lisääntyy, mikä on hyvinvoinnin perustan yksi olennaisin tekijä.

Koska kyse on kehonhallinnasta, pilates on erinomainen laji kehittää lihaskuntoa. Pilates perustuu vahvasti syvän lihaksiston vahvistamiseen. Tunneillani haluan lisätä asiakkailleni kehotuntemusta ja kokonaisvaltaista hyvää oloa sekä liikkeen että pilates menetelmän periaatteiden avulla.

Tervetuloa kokeilemaan ja ihastumaan!

Tuntien hinnat:

60 min. tunti - 15 €
Opiskelijat/työttömät/eläkeläiset, 60 min. tunti 12,50 €

Sarjahinnat:

3 x 60 min - 40 € / 35 €
5 x 60 min - 70 €/ 60 €

Yksityistunnit: 60 min. - 75 €, 3 x 60 min. - 210 €, 5 x 60 min. 350 €


Maksu: Mobilepay paikan päällä tai etukäteen. Yhteydenotot ja kaikki lisäkysymykset: eveliina.lappalainen@gmail.com