Hedvig Lundsten

Pilates

Fysioterapeutti (AMK), Physiopilatesohjaaja (FIHF), PhysioTrainer (FIHF).

Hyvinvointi on aina kiinnostanut minua ja lukion jälkeen päätin opiskella fysioterapeutiksi. Aloitin työskentelyn liikuntaa edistävissä tehtävissä jo vuonna 2010 ja fysioterapeuttina olen työskennellyt valmistumisesta lähtien (joulu 2012). Ilokseni olen saanut tavata jo huiman määrän erilaisia asiakkaita. Olen oppinut kaikilta asiakkailtani paljon ja toivon puolestani auttaneeni heitä hyvinvoinnin saavuttamisessa ja ylläpitämisessä.

Tanssin kautta olen ymmärtänyt jo nuoresta iästä asti kehon optimaalisen kannattelun ja liikkeen merkityksen. Halusin syventää osaamistani aiheesta, joten hakeuduin laajaan pilates -ohjaajakoulutukseen. Ohjaajana olenkin erittäin tarkka linjauksista ja kehon optimaalinen, toiminnallinen ryhti ja liike kuuluvat ehdottomasti omiin lempiaiheisiini.

Kati Raatikainen

Jooga

Työskentelen joogaopettajana sekä tanssi- ja esitystaiteilijana. Nautin monenlaisten ihmisten kanssa olemisesta ja pyrin pitämään opetuksessani mukana ekologista asennetta omaa kehomieltä kohtaan. Olen valmistunut joogaopettajaksi Studio Manipurasta 2011 (480 h) ja Seasonal Yin joogaopettajaksi 2018 (300 h), Tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta 2014 ja tanssinopettajaksi (amk) 2006.

Joogatuntini perustuvat vuodenaikojen mukanaan tuomia haasteita ja mahdollisuuksia tasapainottaviin asanoihin sekä somaattisista menetelmistä inspiroituneiseen kokemukselliseen lähestymistapaan.

Heidi Suur-Hamari

Jooga

Olen tanssija, tanssi- sekä joogaopettaja. Valmistuin tanssitaiteen maisteriksi vuonna 2014
Teatterikorkeakoulun tanssijantaiteen linjalta ja tanssinopettajaksi (AMK) vuonna 2009 Turun
Taideakatemiasta. Tieni joogan parissa olen aloittanut vuonna 2008 ja siitä lähtien se on ollut
osa jokapäiväistä arkeani. Olen valmistunut RYT500-joogaopettajaksi YogaSourcelta sekä syventänyt koulutustani yin-joogan parissa YogaRocksilla.

Minulle jooga on kehon ja mielen välinen yhteys, kokonaisuus, jonka tasapainoinen olotila
tuo lähemmäs omaa rytmiä, voimaa ja valoa, jolloin jooga tapahtuu. Tämä antaa mahdollisuuden pysähtyä ihmettelemään itsessä ja ympärillä olevaa iloa ja rakkautta. Ohjaajana haluan tuoda tunneilleni sen ilon sekä oman kehon kunnioituksen ja kuuntelun. Jokainen harjoitus on aina uusi alku, jolloin voi sukeltaa kohti oman kehon sisäistä tanssia ja löytää jotakin uutta itsestään.

Annastiina Värri

Jooga

Löysin joogan pariin vuonna 2008 klassisen hathajoogan myötä, joskaan rakkaus joogaa kohtaan ei syttynyt samantien vaan roihahti kunnolla vasta muutaman vuoden kydettyään. Tutkittuani ja kokeiltuani eri suuntauksia astangasta sivanandaan, hotjoogasta jnanaan ja iyengarista jivamuktiin, löysin eniten itseäni vinyasa flown iloisesta elinvoimaisuudesta sekä toisaalta yinjoogan parantavasta rauhallisuudesta. Näihin suuntauksiin lähdin syventymään vuonna 2015 ja valmistuin joogaopettajakoulutuksesta (RYT200) Satu Tuomelan (Authentic Flow Tribe, Pranama) ja Kaisa Kärkkäisen (Heartful Yoga Academy) mentoroimana.

Jooga tarkoittaa itselleni ennen kaikkea yhteyttä. Lempeää yhteyttä omaan keho-mieleen, ja sen kautta yhteyttä kanssaihmisiin, luontoon ja kaikkea meitä ympäröivää kohtaan. Ohjaajana haluan korostaa oman kehon ja sydämen viisaiden viestien kuuntelemisen tärkeyttä sekä hyväksyvää suhtautumista niin itseä kuin omaa harjoitusta sekä ylipäätään elämää kohtaan.

"Lokah Samastah Sukhino Bhavantu"— May all beings everywhere be happy and free, and may the thoughts, words, and actions of my own life contribute in some way to that happiness and to that freedom for all.