Päivi Klinga

Jooga

Opiskelen syventävässä RYT500 joogaopettajakoulutuksessa Marjo Wuorisalon ohjauksessa, ja koulutus päättyy helmikuussa 2018. Joogan lisäksi ohjaan myös meditaatiota ja mindfulnessia sekä olen TRE-ohjaajaopiskelija.

Jooga on ollut tärkeä osa elämääni viimeiset 10 vuotta. Oma joogani on saanut vaikutteita useista eri joogasuuntauksista. Tilanteen mukaan se on lempeää sisäisen ja ulkoisen liikkeen tutkiskelua, meditatiivista läsnäoloa, mielen joogaa sekä vahvaa ja energisoivaa asanaharjoittelua. Jooga on minulle kehon ja mielen tutkimusmatka sisäiseen voimaan ja tasapainoon. Tätä eheyttävää tunnetta ja kokemusta pyrin myös tunneillani välittämään ja jakamaan.

Minna Loponen

Jooga

Olen RYT500 joogaohjaaja. Tämän lisäksi minulla on kokemusta lähes 20 vuotta urheiluvalmennuksesta sekä liikunnanohjauksesta. Vuosien varrella olen käynyt lukuisia aikuisten sekä lasten ohjaus- ja valmennuskursseja. Kehokokemus on minulla ollut tekemisen keskiössä jo pitkään.

Itse olen ensimmäisen kerran astunut joogasaliin yli 20v sitten. Alkuvuosien ajan astangajooga oli omin tyylini, sittemmin olen lähtenyt tutustumaan muihin joogatyyleihin ja nykyään pidänkin valikoiman laajana, muunnellen omaa harjoitustani säännöllisesti. Joogamatkani on laajentunut myös meditaatioon, sillä oma kokemukseni sen uudistavasta vaikutuksesta on vahva.

Minulle jooga on pysähtymistä, läsnäoloa, rakkautta sekä itsestä huolehtimista. Minulle jooga on myös kehon ja mielen tasapainottamista - ja näitä elementtejä haluankin, tyylistä riippumatta, viestiä tunneillani. Toivon, että tuntini jälkeen osallistujilla on rauhoittunut mutta energinen olo.

Hedvig Lundsten

Pilates

Fysioterapeutti (AMK), Physiopilatesohjaaja (FIHF), PhysioTrainer (FIHF)Hyvinvointi on aina kiinnostanut minua ja lukion jälkeen päätin opiskella fysioterapeutiksi. Aloitin työskentelyn liikuntaa edistävissä tehtävissä jo vuonna 2010 ja fysioterapeuttina olen työskennellyt valmistumisesta lähtien (joulu 2012). Ilokseni olen saanut tavata jo huiman määrän erilaisia asiakkaita. Olen oppinut kaikilta asiakkailtani paljon ja toivon puolestani auttaneeni heitä hyvinvoinnin saavuttamisessa ja ylläpitämisessä.Tanssin kautta olen ymmärtänyt jo nuoresta iästä asti kehon optimaalisen kannattelun ja liikkeen merkityksen. Halusin syventää osaamistani aiheesta, joten hakeuduin laajaan pilates -ohjaajakoulutukseen. Ohjaajana olenkin erittäin tarkka linjauksista ja kehon optimaalinen, toiminnallinen ryhti ja liike kuuluvat ehdottomasti omiin lempiaiheisiini.

Nina Ollila

Jooga

Ensimmäisen kerran astuin joogamatolle joskus 1990 luvun alkupuolella ja se imaisi heti minut mukaansa. Omasta elämäntilanteestani riippuen jooga on ollut joko intensiivisemmin läsnä tai sitten hieman sivummalla odottelemassa sopivaa hetkeä. Joogaharjoitukseni ovat antaneet minulle rohkeutta kuunnella omaa sisäistä viisauttani ja ne ovat vieneet minut matkalle omaan itseeni tehden minut uteliaaksi mutta myös nöyräksi kaikkea kokemaani kohtaan.

Halu välittää joogan ihanaa energiaa, kehotietoisuuden lisääntymistä, mielen rauhoittumista, kehon vahvistusta, rentoutusta ja notkistusta johdattelivat minut joogaopettajapolulle ja alkuvuodesta 2018 valmistuin RYT-500 joogaohjaaja koulutuksesta Yoga Sourcella Marjo Wuorisalon ohjauksessa. Tämä polku jatkuu ja syvenee erilaisilla jatkokoulutuksilla. Tunneillani pyrin välittämään kehon ja mielen yhteyden löytämistä, läsnäoloa, lempeyttä, uskallusta sekä oman kehon kuuntelua ja kunnioittamista, unohtamatta iloa ja hauskuutta. Anna joogan tapahtua

Heidi Suur-Hamari

Jooga

Olen tanssija, tanssi- sekä joogaopettaja. Valmistuin tanssitaiteen maisteriksi vuonna 2014
Teatterikorkeakoulun tanssijantaiteen linjalta ja tanssinopettajaksi (AMK) vuonna 2009 Turun
Taideakatemiasta. Tieni joogan parissa olen aloittanut vuonna 2008 ja siitä lähtien se on ollut
osa jokapäiväistä arkeani. Aloitin joogaohjaajakoulutuksen vuonna 2016 Marjo Wuorisalon
opissa (Yogasource Finland) ja valmistun RYT500 koulutuksesta ohjaajaksi keväällä 2018.


Minulle jooga on kehon ja mielen välinen yhteys, kokonaisuus, jonka tasapainoinen olotila
välittää iloa ja rakkautta itseä sekä ympärillä olevaa kohtaan. Tunneillani on aina läsnä oman kehon kunnioitus sekä kuuntelu. Yhdistämällä asana hengitykseen, keho ja mieli saavat uutta levollista energiaa.

Annastiina Värri

Jooga

Löysin joogan pariin vuonna 2008 klassisen hathajoogan myötä, joskaan rakkaus joogaa kohtaan ei syttynyt samantien vaan roihahti kunnolla vasta muutaman vuoden kydettyään. Tutkittuani ja kokeiltuani eri suuntauksia astangasta sivanandaan, hotjoogasta jnanaan ja iyengarista jivamuktiin, löysin eniten itseäni vinyasa flown iloisesta elinvoimaisuudesta sekä toisaalta yinjoogan parantavasta rauhallisuudesta. Näihin suuntauksiin lähdin syventymään vuonna 2015 ja valmistuin joogaopettajakoulutuksesta (RYT200) Satu Tuomelan (Authentic Flow Tribe, Pranama) ja Kaisa Kärkkäisen (Heartful Yoga Academy) mentoroimana.

Jooga tarkoittaa itselleni ennen kaikkea yhteyttä. Lempeää yhteyttä omaan keho-mieleen, ja sen kautta yhteyttä kanssaihmisiin, luontoon ja kaikkea meitä ympäröivää kohtaan. Ohjaajana haluan korostaa oman kehon ja sydämen viisaiden viestien kuuntelemisen tärkeyttä sekä hyväksyvää suhtautumista niin itseä kuin omaa harjoitusta sekä ylipäätään elämää kohtaan.

"Lokah Samastah Sukhino Bhavantu"— May all beings everywhere be happy and free, and may the thoughts, words, and actions of my own life contribute in some way to that happiness and to that freedom for all.