Ajankohtaista Gaia Vallilassa

Gaian kevään 2019 JOOGAN ALKEET -kurssi, 5.4.-10.5. (yht. 5x, 19.4. ei tuntia)

Paikka: Gaia Vallila, Vesannontie 9, käynti Ensi Kodin tie 3:n kohdalta sisäpihalta
Aika: Perjantai 17.30-18.45 (75 min.)
Kurssin hinta: 95 € (joogamatot yms. tarvikkeet löytyvät saliltamme ja käyttö sis. hintaan)
Opettaja: Heidi Tiainen
Ilmoittautumiset: tmi.pilvi@gmail.com tai p. +350 40 1303418

Joogan alkeet kurssi on sinulle, joka haluat tutustua joogan perusteisiin lempeästi ja omaa kehoa kuunnellen. Kurssilla syvennytään oman hengityksen rytmiin, joogan asentoihin eli asanoihin sekä läsnäoloon ja hiljentymiseen. Tunnilla yhdistämme asanan hengityksen rytmiin, jolloin keho saa mahdollisuuden liikkua virtaavasti asennosta toiseen. Tällä kurssilla tutustut oman kehon kokemukseen, tuot tilaa pidemmille hengityksen kierroille, rauhoitat hermostoa samalla vahvistaen ja pidentäen kehon lihaksia.

Jokaisella tunnilla on oma teemansa, jonka kautta tutustut joogan asentoihin seisten sekä istuen. Tutkimme asanoiden tekniikkaa, linjausta ja kokemusta omassa kehossa. Tunnit ovat lempeitä ja jokaisen kehoa kunnioittavia - saat itselle sopivan variaation asennoista, jolloin pystyt syventymään kohti omaa harjoitusta.

Kurssin aikana etenemme pikku hiljaa kohti lempeän virtaavaa harjoitusta, jolloin viimeisillä kerroilla teemme harjoituksen läpi hengityksen rytmiä kuunnellen (mahdollisesti) ilman pysäytyksiä. Näin saat lopulta kokemuksen oman hengityksen rytmissä soljuvasta joogaharjoituksesta.

Kurssin ohjaaja Heidi on tanssija sekä joogaopettaja. Hän on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta ja joogaopettajaksi (RYT500) YogaSource Finland - koulutuksesta. Heidi tuo tunneilleen kehollisia oivalluksia tanssin sekä joogan kautta. Heidi kokee lajien tukevan toisiaan sekä liikkeen virtauksessa että kehon maadoittamisessa ja läsnäolossa. Hänen tuntinsa ovat lempeän dynaamisia, rauhallisia ja keho-mielen yhteyttä tukevia. Useiden vuosien kehollisen työskentelyn ja anatomisen tiedon kautta hän osaa ottaa huomioon erilaisten kehojen mahdollisuudet, jolloin variaatoiden kautta jokainen saa itselleen sopivan harjoituksen.

Lämpimästi tervetuloa kurssille!

Kuvassa kurssin opettaja Heidi (vas.) ja kaverinaan mm. Yin&Yang-joogaa Gaiassa opettava Kati Raatikainen.

Kuva: Pietari Peltola


Olemme mukana Joogafestivaaleilla Kaapelilla 2.-3.3.2019
Tule tapaamaan meitä ständillemme D1!

Nyt saat Gaia Vallilan sarjakortteja mukavaan jouluhintaan!

Hanki nyt itsellesi tai lahjaksi ihania hyvän olon elämyksiä!

JOULUTARJOUKSEMME:

  • Gaian uusi 15x sarjakortti (otetaan nyt käyttöön aiempien 5x ja 10x korttien lisäksi) - 180 euroa (norm. 200 euroa). Kortti käy Gaian jooga-, pilates- ja Qigong-tunneille. (Erikoistunneilla kortti käy myös osana maksua.)
  • 5x GroundingYin -joogahoito 90 euroa (norm. 110 euroa)
  • GroundingYin -joogahoito, kevätkausi, (11x) hintaan 205 euroa (norm. 230 euroa)

Hinnat sisältävät alv 10 %. Tarjoushinnat ovat voimassa pe 21.12. saakka!

Gaiassa voit hyödyntää Smartum liikuntasetelit ja Smartum saldon, Edenred-virikesetelit, -kortit ja mobiilimaksut, ePassin, Tyky-kuntosetelit, Eazybreak-mobiilisetelit!

Tuntihinnastoomme voit tutustua tarkemmin täällä.

Kysy tarkemmin Pilviltä:tmi.pilvi@gmail.com tai p.+350 40 1303418

Sydämellä ja intuitiolla -workshop LA 8.12.18 klo 11-15 (4 h)

Paikka: Gaia Vallila, Vesannontie 9, HKI 51 / käynti Ensi-Kodin tie 3 kohdalta sisäpihan puolelta - sisäänkäyntimme on kellertävän kerrostalon kivijalassa, sisäpihan puolella!

Ohjaa: Leena Siitonen ja Pilvi Valkeapää

Hinta: 45 euroa, yleisimmät maksukortit/käteinen, maksu paikan päällä. G

Oletko kyllästynyt suorittamaan, stressaamaan ja murehtimaan? Tiesitkö, että voit elää myös lempeämmin, luottavaisemmin, sydäntäsi kuunnellen? Sydämellä ja intuitiolla -workshopissa edetään inspiroivien luento-osuuksien ja hauskojen, avaavien harjoitusten avulla kohti rauhaa, tasapainoa ja sisäistä varmuutta. Samalla vahvistetaan yhteyttä intuitioon ja avaudutaan elämän lempeydelle: ilolle, rakkaudelle ja merkityksellisyydelle.

Leena Siitonen, FM, on henkisen kasvun ohjaaja. Leena tekee vastaanotollaan intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa valmennettaviaan energiatyöskentelyn avulla sisäiseen varmuuteen, tasapainoon ja omannäköiseen elämään. Leenan esikoiskirja Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.

Tutustu Leenaan:
www.hyvatvibat.fi
www.facebook.com/hyvatvibat
www.instagram.com/leenasiitonen_hyvatvibat

Ihanan päivän päättää noin 90 minuutin GroundingYin joogahoidon tunti, jonka ohjaa Gaia Vallilan Pilvi Valkeapää. Pilvi on Seitai shiatsuhoitaja, GroundingYin joogahoidon ohjaaja sekä kalevalaisen jäsenkorjauksen opiskelija. Pilvi vastaa myös muista Gaian vakiotunneista ja tapahtumista.

Grounding Yin- joogaharjoituksessa keskitymme huoltamaan ja hoitamaan kehoa monipuolisesti sekä saamaan uutta energiaa. Tunnin asanat ovat hyvin rentouttavia ja niissä viivytään hieman tavallista Yin-tuntia pidempään.
Akupisteiden ja niihin liittyvien energiakanavien käsittely kevyesti painellen sekä hieroen yinjoogan asanoihin yhdistettynä, aktivoi ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Myös mm. aineenvaihdunta ja ruoansulatus tehostuu. Ohjaaja kiertää käsittelemässä jokaisen asanan aikana kaikkia halukkaita.

Tunti on erittäin rentouttava, niin mieltä kuin kehoa hoitava ja hellivä kokemus ja se sopii myös ensikertalaisille. Mahdollisista sairauksista ja rajoituksista yms on hyvä mainita ohjaajalle ennen tuntia.

Tunnille kannattaa varautua mukavin joustavin vaattein, pitkähihaista lämmintä kannattaa varata mukaan. Villasukat tarvittaessa voit lainata paikan päältä (jos ei ole omia).

Tarjoilemme pientä purtavaa, teetä ja glögiä!

Sitovat ilmoittautumiset Pilville tmi.pilvi@gmail.com, viimeistään keskiviikkona 5.12 klo 22.00 mennessä! Tämän jälkeen tulleista peruutuksista peritään täysi osallistumismaksu (paitsi lääkärintodistusta vastaan) Työpaja järjestetään, mikäli vähintään neljä (4) osallistuu. Maksimi osallistujamäärä on 9hlöä.

Lisätietoja tmi.pilvi@gmail.com / 0401303418

Loppuvuoden Yin-joogan erikoistunnit


Yin-jooga ja aromaattiset öljyt, ke 21.11. 2018 klo 18-20

Paikka: Gaia Vallila, Vesannontie 9, 00510, Hki (Käynti Ensi-Kodin tie 3 kohdalta sisäpihan puolelta!)
Ohjaaja: Kati Raatikainen
Hinta:
25e, maksaa voit ennen tuntia ohjaajalle (käteinen, kortti,sarjakorttilaisille lisämaksu 10e, useimmat liikuntasetelit ja virike-edut - lisätietoja maksuvaihtoehdoista

Yinjooga ja aromaattiset öljyt kohtaavat tässä syksyn aikaan suunnitellussa työpajassa (2h). Teemme rauhallisen syksyn ajan haasteita tasapainottavan Yin joogaharjoituksen, jonka aikana lisäämme ihollemme vuodenaikaan sopivia aromaattisia öljyjä. Lopuksi keskustelemme teen äärellä syksyn vaikutuksesta terveyteen Kiinalaiseen lääketieteen valossa, johon Yinjooga perustuu sekä öljyjen käytöstä joogaharjoituksen tukena.

Tällä tunnilla tilassa käytetään myös aromadiffuuseria. Harjoitukseen kannattaa varautua mukavin joustavin ja lämpimin vaattein, suosittelemmme kerrospukeutumista.

Joogamatot, viltit, bolsterit ym välineet löytyvät paikanpäältä.

Tunti pidetään jos vähintään 4 osallistuu.

Ilmoittautumiset sähköisen ajanvarauksen kautta https://www.varaaheti.fi/gaiavallila/fi/gaia_valli...
tai spostitse tmi.pilvi@gmail.com

HUOM! Esteen sattuessa muistathan peruuttaa osallistumisesi viimeistään 8h ennen (8h ennen tunti vahvistetaan) joko järjestelmän kautta tai tekstiviestillä puhelimitse 0401303418 Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitetaan tunnin hinta.

Johdatus Yin-joogaan työpaja 1.12.2018, klo 12-15

Paikka: Gaia Vallila, Vesannontie 9, 00510, Hki (Käynti Ensi-Kodin tie 3 kohdalta sisäpihan puolelta!)
Ohjaaja: Kati Raatikainen
Kenelle: Kaikille - sopii niin vasta-alkajille kuin Yinjoogaa jo pidempään harrastaneille.
Hinta: 35e, maksaa voit ennen tuntia ohjaajalle (käteinen, korttimaksut, Gaian sarjakorttilaisille lisämaksu 10e, useimmat liikuntasetelit ja virike-edut

Haluatko syventää Yin jooga harjoitustasi tai aloittaa harjoittelun? Työpajassa tutustutaan palauttavan Yin joogan asanoihin ja niiden takana vaikuttavaan Viiden elementin teoriaan (Kiinalainen lääketiede). Päivä koostuu joogaharjoituksesta, teoriaosuudesta ja keskustelusta. Viiden elementin teoriassa vuosi jakautuu viiden vuodenajan mukaan, joista jokaiseen liitetään tietty elementti (puu, tuli, maa, metalli, vesi) ja tietty sisäelinpari. Yin joogan asanat tasapainottavat sisäelimiä ja niiden meridiaaneja, energiakanavia. Toisaalta yin asanat herättelevät myös sidekudoskalvoja ja sitä kautta tuovat tilan tuntua ja pehmeyttä kehon kudoksiin. Lempeä Yin jooga sopii lähes kaikille ja tasapainottaa erityisesti stressaanutta mieltä ja kehoa.

Työpaja toteutuu jos vähintään 4 osallistuu.


Tarjoamme työpajan aikana teetä ja pientä purtavaa, omaa evästä saa varata mukaan halutessa!

Ilmoittautumiset torstai 29.11 klo 22 mennessä sähköisen ajanvarauksen kautta https://www.varaaheti.fi/gaiavallila/fi/gaia_valli...
tai spostitse tmi.pilvi@gmail.com
HUOM! Esteen sattuessa muistathan peruuttaa osallistumisesi viimeistään ilmoittautumisdeadlineen mennessä, tuolloin tunti vahvistetaan, joko järjestelmän kautta tai sen jälkeen tekstiviestillä puhelimitse 0401303418. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitetaan tunnin hinta (paitsi sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan ei).

Lisätietoja tmi.pilvi@gmail.com / 0401303418

Lämpimästi tervetuloa!

Qigong -workshop, lauantai 3.11.2018 klo 10-12

Paikka: Gaia Vallila, Vesannontie 9 (käynti Ensi-Kodin tie 3 kohdalta, sisäpihalta)

Hinta: 25 euroa

Workshopin ohjaa Yoshi Omori (englanniksi)

”Qigong is a practice of aligning breath, movement, and awareness for exercise, healing, and meditation. Qi gong is traditionally viewed as a practice to cultivate and balance qi (chi) or what has been translated as “intrinsic life energy”. It is generally accepted that Qi gong exercises have three components: a posture (whether moving or stationary), breathing techniques, and mental focus on guiding qi through the body. The prerequisite is a calm, relaxed state of mind.”

Qigong on vuosituhansia vanha kiinalainen terveysliikuntamuoto. Se sopii kaikille, kunnosta riippumatta eikä aikaisempaa kokemusta tunnille osallistumiseen vaadita. Harjoitus tapahtuu pääosin seisoma-asennossa, keho hakee liikettä ja oikeatahtista hengitystä. Harjoitus vahvistaa ja tasapainottaa sisäistä voimaa ja meissä virtaavaa energiaa, rentouttaa kehoa ja mieltä sekä vahvistaa keskittymiskykyä. Qigongin säännöllisellä harjoittamisella sanotaan olevan monipuolisesti terveyttä vahvistava ja hoitava vaikutus.

Qigongin Gaia Vallilaan tuo japanilainen valokuvaaja, Qigongin ja Taijiin ohjaaja Yoshi Omori. Yoshi on opettanut paljon ympäri Suomea eri joogakouluissa ja oppilaitoksissa. Yoshi Omori Qigong- tunneilla harjoitetaan Qigongin muotoa, jota kutsutaan ”silkin kehräämiseksi”. Siinä vuorottelevat hidas ja nopea liike sekä hetkelliset voimanpurkaukset. Harjoituksessa työskennellään yinin ja yanin, täyden ja tyhjän, oikean ja vasemman kanssa. Yoshi yhdistää omilla tunneillaan ja workshopissa harjoitukseen myös meditatiivisen ja hoidollisen osuuden, jossa syvään rentoutumisen tilaan johdatellaan äänimaljojen myötä. Varaudu mukavin joustavin vaattein!

Kannattaa varata lämpimät sukat mukaan – kaikki muu tarvittava löytyy paikan päältä.

Sitovat varaukset pyydämme 2.11. mennessä joko ajanvarausjärjestelmästämme tai sähköpostitse tmi.pilvi@gmail.com

Workshopin toteutuminen edellyttää vähintään neljää osallistujaa.

Vauvapilates-kurssi Gaia Vallilassa ke 10.10.-14.11.2018

Lempeä pilatesharjoittelu auttaa äitiä palautumaan raskaudesta vahvistaen kehon tukilihaksia ja parantaen liikkuvuutta. Vauva on mahdollisimman paljon mukana liikkeissä, mutta voi makoilla myös osan tunnista lattialla. Äidin ja vauvan yhteisistä harjoituksista saat eniten irti vauvan kanssa joka osaa jo kannatella päätään.

Vahvistavilla harjoituksilla parannetaan kehonhallintaa, mikä auttaa ehkäisemään erilaisia kipu- ja rasitustiloja. Teemme myös liikkuvuutta parantavia harjoituksia, jotta yksipuolisesti rasittuneet lihakset saavat rentoutusta. Tunti pohjautuu peruspilatekseen eli harjoitteita tehdään erilaisissa lähtöasennoissa maton päällä, mutta vauva otetaan huomioon kaikissa asennoissa.

Tila on varattu äideille ja vauvoille klo 9.45-11. Pilates-osuus on 45 minuuttia, alkaen klo 10.

Kurssin hinta on 110 euroa.

Sitovat ilmoittautumiset s-postitse tmi.pilvi@gmail.com, 8.10. mennessä!

Paikka: Gaia Vallila (os. Vesannontie 9, sisäänkäynti sisäpihan puolelta Ensi-Kodin tie 3 kohdalta)

Kurssi maksetaan ohjaajalle paikan päällä (kortti/käteinen).Meillä käyvät myös Smartum liikuntasetelit ja saldo, Edenred virikesetelit, -kortti ja mobiilimaksut, Tyky -kuntosetelit, Eazybreak -mobiiliseteli sekä ePassi.Huom! Kaikki tarvittavat välineet löytyvät paikan päältä.

Pilates peruskurssi Gaia Vallilassa la 29.9.2018 klo 14.00-16.30

Kurssilla käymme läpi lyhyesti pilateksen historiaa ja
menetelmän perusperiaatteet (breathing, centering, concertration,
control, flow, precision). Perehdymme myös harjoituksia tukevaan
hengitystekniikkaan ja linjaamme oikeat aloitusasennot.

Kurssi antaa hyvän pohjan viikkotunneille, mutta toimii myös syventävänä harjoituksena, vaikka olisit käynyt jo jonkin verran
pilates-tunneilla.

Peruskurssin hinta on 40 euroa (sis alv 10%)

Ohjaaja: Hedvig Lundsten

Kurssille mahtuu max. 10 henkilöä!

Sitovat ilmoittautumiset s-postitse tmi.pilvi@gmail.com

Kurssille tarvitaan vähintään viisi osallistujaa, että kurssi toteutuu.

Paikka: Gaia Vallila (os. Vesannontie 9, sisäänkäynti sisäpihan puolelta Ensi-Kodin tie 3 kohdalta)


Kurssi maksetaan ohjaajalle paikan päällä joko yleisimmillä maksukorteilla tai käteisellä (miel. tasaraha). Meillä käyvät myös Smartum liikuntasetelit, Smartun saldo, Edenred virikesetelit, -kortti ja mobiilimaksut, Tyky -kuntosetelit, Eazybreak -mobiiliseteli sekä ePassi.Huom! Kaikki tarvittavat välineet löytyvät paikan päältä.

Lisäksi tarjolla teetä ja pientä purtavaa. Gaia Vallilassa ei ole suihkumahdollisuutta.

Uusia vaihtoehtoja maksamiseen

  • Heinäkuun alusta alkaen Gaia Vallilan jooga- ja pilatestuntien maksamiseen käyvät myös useimmat työnantajien tarjoamat liikunta- ja virikesetelit: Smartum liikuntasetelit ja Smartum saldo, Edenred-virikesetelit, -kortti ja mobiilimaksut, ePassi, Tyky-kuntosetelit, Eazybreak-mobiilisetelit.

Gaian asiakkaiden tietosuoja

  • Gaia Vallilan on päivittänyt asiakkaidensa henkilötietoja koskevan tietosuojaselvityksen. Noudatamme toiminnassamme EU:n 25.5.2018 voimaan tulleen Yleisen tietosuoja-asetuksen määräyksiä. Lue selvitys täältä.