Pilateksen alkeet - 3x kurssi ma 12.8-26.8.2019


Paikka: Gaia Vallila, Vesannontie 9 (käynti Ensi-Kodin tie 3 kohdalta sisäpihan puolelta)
Aika: Ma 12.8, 19.8, 26.8 klo 17.30-18.45
Hinta: 66 €e / maksu tilisiirrolla ennen kurssin alkua
Opettaja: Terhi Pursiainen
Ilmoittautuminen: sitova ilmoittautuminen tmi.pilvi@gmail.com viimeistään pe 9.8.

Kurssi toteutuu minimi 5 hlö, osallistujamäärällä! Pidätämme oikeudet muutoksiin,

Aloita pilates alkeiskurssilla! Kolmen kerran intensiivikursseilta saat hyvän startin pilateksen perusteisiin.
Tervetuloa aloittamaan uusi harrastus tai kertaamaan ennen syyskauden ryhmien alkua!

Alkeiskurssilla tutustutaan pilateksen harjoitteisiin ja ajatusmaailmaan. Tunneilla tehdään monipuolisesti kehoa vahvistavia ja avaavia harjoituksia rauhallisessa tempossa. Kurssin jälkeen sinun on helppo jatkaa harjoittelua viikkotunneilla.

Pilates-harjoittelu vahvistaa keskivartalon tukea, edistää hyvää ryhtiä, kehittää koordinaatiota, tasapainoa ja liikkuvuutta sekä edesauttaa kehon oikeanlaista toimintaa. Harjoittelun avulla voit saavuttaa vahvat, joustavat ja tasapainoiset lihakset, jotka tukevat niveliä, mahdollistavat hyvän liikelaajuuden ja pitävät kehosi terveenä. Tunnet positiivisen vaikutuksen kehossasi välittömästi! Tunneilla hyödynnetään pienvälineitä, joiden avulla lisätään tietoisuutta kehosta, vakautetaan liikettä tai helpotetaan harjoittelua.

Kurssi sopii vasta-alkajille, kokeneemmille liikkujille sekä mm. selkä- ja hartiakivuista kärsiville.

Lisätietoja Pilviltä tmi.pilvi@gmail.com / 0401303418

Lämpimästi tervetuloa mukaan! ♥

5x Tre-kurssi Gaia Vallilassa ke 21.8.-18.9.

Tule TRE-kurssille GAIA Vallilaan syventämään TRE-harjoitustasi ja samaan harjoitus osaksi arkea!


Aika:
Ke 21.8, Ke 28.8, Ke 4.9, Ke 11.9 ja Ke 18.9 klo 19.00–20.30
Viiden kerran yhteishinta (sis. alv 24%): 125 euroa -maksu tiisiirrolla ennen kurssin alkamista
Ilmoittautuminen/lisätiedot: tmi.pilvi@gmail.com / 0401303418 Pilvi Valkeapää)
Ohjaaja: Katri Heiskala
Paikka: Gaia Vallila, Vesannontie 9, käynti Ensi-Kodin tie 3 kohdalta sisäpihalta

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään pe 16.8. Kurssi toteutuu, minimi 4 osallistujalla. (max.8 hlöä)


TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) on amerikkalaisen David Bercelin parikymmentä vuotta sitten kehittämä yksinkertainen, mutta voimakas menetelmä, jonka avulla ihminen voi käynnistää sisäsyntyisen, stressaavista kokemuksista palauttavan neurogeenisen tärinän. Tärinä vapauttaa kehon syvimpiä jännityksiä.

Kun koemme uhkaa, painetta tai stressiä vireytemme nousee ja saavuttaa huippunsa kohdatessamme tämän stressaavan asian, jonka jälkeen vireystilan pitäisi normaalin tilanteen mukaan laskea ja kehon palata tyytyväiseen ja rentoutuneeseen tilaan. Monet elävät kuitenkin jatkuvan paineen alla eikä vireystila pääse purkautumaan luonnollista reittiä pitkin. Jos stressaavien tilanteiden nostattamaa ylivireyttä ja jähmettymistä ei pureta, keho kerää itseensä fyysistä kipua ja kireyttä. TRE-harjoitus on kehitetty vapauttamaan stressin supistamaa ja jännittämää kehoa ja palauttamaan keho vähitellen takaisin luonnolliseen sykkivään ja virtaavaan tilaan.

TRE-harjoituksella on todettu oleva rutkasti erilaisia positiivisia vaikutuksia. TRE:n tarkoitus on ennen kaikkea rentouttaa ja lisätä hyvinvointia. Harjoituksen tekemisen myötä kyky sietää stressiä ja palautua stressaavista tilanteista yleensä parantuu. Ihminen pysyy helpommin otollisessa vireystilassa.

Jokaiselle keholle ja kaikissa elämäntilanteissa TRE ei välttämättä ole kuitenkaan sopiva metodi. TRE:n harjoituksen aloittamiselle paras ajankohta on suhteellisen normaali psyykkinen ja fyysinen tila. TRE:n harjoitusta ei suositella aloittamaan raskaana ollessa. Lisäksi lääkärin kanssa kannattaa keskustella ennen TRE-harjoituksen aloittamisesta, mikäli on jokin vakava toimintakykyä rajoittava sairaus.

Kurssin ohjaajasta:
Katri Heiskala on sertifioitu TRE (Tension, Stress & Trauma Release Exercise)-ohjaaja. Hän on tehnyt tanssi-liiketerapian erikoistumistutkinnon ja maisteriopinnot Buenos Airesin kansallisen taideyliopiston tanssitaiteen laitoksella. Työn alla on maisteritutkinnon päättävä tutkimustyö traumaperäisen stressihäiriön diagnoosin saaneiden asiakkaiden kanssa. Katri kuuluu myös autenttisen liikkeen koulutusohjelmaan Argentiinassa ja hän on käynyt lukuisia kursseja liittyen somaattisiin tekniikoihin ja tanssi-improvisaatioon niin Suomessa kuin ulkomailla. Katri on myös koulutukseltaan maantieteilijä (FM).

Kurssille osallistumiseen et tarvitse aikaisempaa kokemusta, suositus on kuitenkin aloittaa TRE- tutustumiskurssista (Gaiassa ke 14.8), sillä harjoitus ei välttämättä sovi kaikille. Ota rohkeasti yhteyttä tmi.pilvi@gmail.com, mikäli nousee kysymyksiä!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!! ♥


ALOITUSKURSSI TRE-stressinpurkumenetelmään
Gaia Vallilassa elokuussa!


Aika: KE 14.8.2019 klo 18-20.30
Paikka: Gaia Vallila, Vesannontie 9, käynti Ensi-Kodin tie 3 kohdalta sisäpihalta

Hinta: 55 €, Huom.! EARLY BIRD hinta 50 €, kun ilmoittaudut mukaan 31.7 mennessä! Maksu tilisiirrolla ennen kurssin alkua
Sitovat ilmoittautumiset pe 9.8 mennessä s-postitse tmi.pilvi@gmail.com

Ohjaaja: Katri Heiskala

Tule tutustumaan TRE-stressinpurkuliikkeisiin ja niiden kautta aikaansaatuun tärinään, joka vapauttaa kehon syväjännityksiä! Kurssilla pääset kokeilemaan, sopiiko TRE -menetelemä sinulle. Tutustumiskurssi antaa sinulle myös valmiudet osallistua halutessasi Gaian 5x TRE -kurssille syventämään harjoitusta.

TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) on amerikkalaisen David Bercelin parikymmentä vuotta sitten kehittämä yksinkertainen, mutta voimakas menetelmä, jonka avulla ihminen voi käynnistää sisäsyntyisen, stressaavista kokemuksista palauttavan neurogeenisen tärinän.

Kun koemme uhkaa, painetta tai stressiä vireytemme nousee ja saavuttaa huippunsa kohdatessamme tämän stressaavan asian, jonka jälkeen vireystilan pitäisi normaalin tilanteen mukaan laskea ja kehon palata tyytyväiseen ja rentoutuneeseen tilaan. Monet elävät kuitenkin jatkuvan paineen alla eikä vireystila pääse purkautumaan luonnollista reittiä pitkin. Jos stressaavien tilanteiden nostattamaa ylivireyttä ja jähmettymistä ei pureta, keho kerää itseensä fyysistä kipua ja kireyttä.

TRE-harjoitus on kehitetty vapauttamaan stressin supistamaa ja jännittämää kehoa ja palauttamaan keho vähitellen takaisin luonnolliseen sykkivään ja virtaavaan tilaan.

Aloituskurssilla:
- käydään läpi TRE-menetelmän teoreettinen viitekehys
- tehdään tärinän aloittavat stressinpurkuliikkeet
- täristään
- harjoitellaan erilaisia tapoja itsesäätelyyn ja tapoja lopettaa tärinä
- integroidaan kokemusta lepovaiheen ja sanallistamisen kautta
- tarjotaan tietoa siitä, miten voi jatkaa TRE-prosessia itsenäisesti tai ohjatusti

TRE-harjoituksella on todettu oleva rutkasti erilaisia positiivisia vaikutuksia. TRE:n tarkoitus on ennen kaikkea rentouttaa ja lisätä hyvinvointia. Harjoituksen tekemisen myötä kyky sietää stressiä ja palautua stressaavista tilanteista yleensä parantuu. Ihminen pysyy helpommin otollisessa vireystilassa.

Jokaiselle keholle ja kaikissa elämäntilanteissa TRE ei välttämättä ole kuitenkaan sopiva metodi. TRE:n harjoituksen aloittamiselle paras ajankohta on suhteellisen normaali psyykkinen ja fyysinen tila. TRE:n harjoitusta ei suositella aloittamaan raskaana ollessa. Lisäksi lääkärin kanssa kannattaa keskustella ennen TRE-harjoituksen aloittamista, mikäli on jokin vakava toimintakykyä rajoittava sairaus.

Työpajan ohjaajasta:
Katri Heiskala on sertifioitu TRE (Tension, Stress & Trauma Release Exercise)-ohjaaja. Hän on tehnyt tanssi-liiketerapian erikoistumistutkinnon ja maisteriopinnot Buenos Airesin kansallisen taideyliopiston tanssitaiteen laitoksella. Työn alla on maisteritutkinnon päättävä tutkimustyö traumaperäisen stressihäiriön diagnoosin saaneiden pakolaisasiakkaiden kanssa. Katri kuuluu myös autenttisen liikkeen koulutusohjelmaan Argentiinassa ja hän on käynyt lukuisia kursseja liittyen somaattisiin tekniikoihin ja tanssi-improvisaatioon niin Suomessa kuin ulkomailla. Katri on myös koulutukseltaan maantieteilijä (FM).

Kurssille mahtuu max 8 osallistujaa, kurssi toteutuu 4 hlön vähimmäismäärällä. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Gaia Vallilassa on kaikki tarvittavat välineet (matot ym), tarvitset vain itsesi ja mukavat joustavat vaatteet!

Lisätietoja tmi.pilvi@gmail.com / www.gaiavallila.fi / 0401303418

Lämpimästi tervetuloa! ♥

VAPAUS, HILJAISUUS JA YHTEYS - PULAHDUS YIN & YANG JOOGAAN -MINIRETRIITTI ♥

MA-KE 5.-7.8.2019, klo 17-21

Paikka: Gaia Vallila, Vesannontie 9 (sisäänkäynti Ensi-Kodin tie 3 kohdalta sisäpihan puolelta)

Hinta: 150 € (sis alv 10%) , maksu tilisiirrolla ennen kurssia
Opettaja Kati Raatikainen

Sitovat ilmoittautumiset /lisätiedot: tmi.pilvi@gmail.com / 0401303418 viimeistään pe 2.8 mennessä

Tule siirtymään kesän kukoistuksesta satokautta kohti, vetäytymällä itsesi ja äärettömän äärelle joogan parissa. Tällä kolmen päivän mittaisella kurssilla etsimme yhteyttä omaan evolutiiviseen kehoomme ja liikkeeseemme jaetussa tilassa toisten osallistujien kanssa. Teemme meditatiivista liike- ja tanssiharjoitusta, tutustumme yin ja yang joogan perusteisiin, rakennamme asanaharjoitusta erilaisten kehollisten, energeettisten ja kokemuksellisten karttojen kautta. Kartalla tarkoitetaan tässä erilaisia lähestymistapoja harjoitukseen, kuten kokemuksellinen anatomia, liikettämme mahdollistavat liikemallit, kiinalainen lääketiede, joogafilosofia. Jokaisen päivän päättää hiljainen yin jooga harjoitus.

Sään salliessa olemme osan päivästä ulkona puistossa. Siksi olisi hyvä ottaa mukaan oma joogamatto tai viltti. Ota mukaan myös omat eväät. Jos olet kiinnostunut syvästä, kokemuksellisesta, kokeilevasta ja omiin ytimiisi johdattavasta harjoituksesta, tule. Kurssin sisällöt sopivat kaikille kokeilunhaluisille ja esimerkiksi johdantona tai syventymisenä joogan ja yin joogan pariin.

Opettajana toimii joogaopettaja ja tanssitaiteilija Kati Raatikainen. Katin joogapolku koostuu opinnoista Vanda Scaravellin tyylisuunnan joogan parissa, Seasonal yin joogasta ja saavutettavan joogan parissa toimimisesta. Hän toimii myös tanssi- ja esitystaiteilijana erilaisissa yhteisöissä ja työryhmissä. Katin toimia eteenpäin ajava voima on halu edistää tasa-arvoa ihmisten ja eläinten ja muidenolentojen välillä sekä ylläpitää kokemuksellista suhdetta ekosysteemiin, jonka osana elämme.

Minimi osallistujamäärä on neljä ja maksimi kahdeksan. Varaa paikkasi ajoissa, viimeistään 2.8 mennessä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lämpimästi tervetuloa jakamaan tämä matka! ♥

Uusia vaihtoehtoja maksamiseen

  • Heinäkuun alusta alkaen Gaia Vallilan jooga- ja pilatestuntien maksamiseen käyvät myös useimmat työnantajien tarjoamat liikunta- ja virikesetelit: Smartum liikuntasetelit ja Smartum saldo, Edenred-virikesetelit, -kortti ja mobiilimaksut, ePassi, Tyky-kuntosetelit, Eazybreak-mobiilisetelit.

Gaian asiakkaiden tietosuoja

  • Gaia Vallilan on päivittänyt asiakkaidensa henkilötietoja koskevan tietosuojaselvityksen. Noudatamme toiminnassamme EU:n 25.5.2018 voimaan tulleen Yleisen tietosuoja-asetuksen määräyksiä. Lue selvitys täältä.