AJANKOHTAISTA

*** GAIAN KESÄTARJOUS ***


Kevätkauden viimeiset 6 viikkoa alkavat ma 14.5. ja kohti ihanaa kesää olemme menossa!

Jottei jooga ja itsestä huolenpitäminen unohtuisi:


GAIAN KESÄTARJOUS - 3KRT JOOGAKORTTI VAIN 33€.


Huomaa, että kaikki kerrat tulee käyttää kevätkauden aikana, siis viimeistään su 24.6.

Ja loppukaudella kaikki tunnit toteutuvat, mikäli tunnille on yksikin ilmoittautuminen!


GAIASSA JOOGAAN TUTUSTUMISKURSSI

*** La 2.6. & su 3.6. klo: 10-12.30. // VIELÄ ON TILAA! ***

Kurssi sopii kaikille, sinulla ei tarvitse olla mitään kokemusta joogasta tai ehkä haluat tulla kertaamaan joogan perusteita.

Hinta on 40e ja mukaan otetaan kahdeksan ensimmäistä. Ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen: minnajoogaa@gmail.com.

Kuvaus: Kurssilla tutustumme joogan perusteisiin - hengitykseen, voiman löytämiseen omasta kehosta sekä lempeään hyväksyntään itseä kohtaan. Teemme rauhallisesti aurinkotervehdyksen ja pysähdymme kuuntelemaan hengitystä ja rentoudumme. Mukaan tarvitset vain avoimen mielen ja päälle joustavat vaatteet. Tervetuloa tutustumaan lempeään joogaan!

Kurssin ohjaa: Minna Loponen

HEINÄKUUSSA YHDEN PÄIVÄN KAUPUNKIRETRIITTEJÄ - katso alta ja ilmoittaudu!

ma 2.7. JOOGAPÄIVÄ. Päivä aloitetaan meditoimalla, rauhoitamme mielen ja tasaamme hengitystä harjoituksin ja valmistaudumme pitkiin joogaharjoituksiin. Aamupäivällä joogaamme hieman dynaamisemmin ja iltapäivällä rauhallisemmin, päivä päättyy rentouttavaan jooga-nidraan. Teemana päivässä on keho ja kesä, teemme viilentäviä harjoituksia ja avaamme kehoa ja mieltä kesän raikkaudelle ja rakkaudelle.

to 12.7. JOOGA & RUMPUMEDITAATIO. Päivä alkaa hengitysharjoituksella, mistä siirrymme rauhalliseen joogaan ja ennen lounasta on vielä aikaa meditoida. Iltapäivällä on vielä joogaharjoitus, mutta päivän kaksi viimeistä tuntia vietetään rumpumeditaation parissa - saamme ihanan Gabriela Aldana-Kekonin viemään meidät rummun kannustuksella syvään sukellukseen omaan kehoon. Rummun värähtely maadoittaa niin, että jokainen voi rauhassa astua omaan sisäiseen maailmaansa. Päivän teemana on oma keho ja mieli ja niiden löytyminen sekä kesä.

ma 16.7. JOOGA & VEDIC ART. Päivä alkaa hengitysharjoituksella, mistä siirrymme rauhalliseen joogaan ja ennen lounasta on vielä aikaa meditoida. Iltapäivällä on vielä joogaharjoitus, mutta päivän kolme viimeistä tuntia nautitaan luovuudesta ja taiteen tekemisestä kritiikittömässä ja lempeässä ilmapiirissä - saamme loistavan Sari Laitisen opettajaksemme. Sinun ei tarvitse osata maalata tai piirtää - prosessi tässä onkin tärkeämpi kuin lopputulos. Tarvittavat materiaalit ja välineet löytyvät paikan päältä. Maalaamme ikivanhaan vedatietoon perustuvan Vedic Artin hengessä. Vedic Art pohjautuu taiteen 17 prinsiipiin, joiden kautta löytyy kunkin oma luova ilmaisu. Tutustumme iltapäivän ajan menetelmän ensimmäisiin prinsiipeihin.

ti 31.7. JOOGA & GroundingYin® -joogahoito. Päivä alkaa vahvalla hengitysharjoituksella, mistä siirrymme rauhalliseen joogaan ja ennen lounasta on vielä aikaa meditoida. Iltapäivällä on hieman dynaamisempi joogaharjoitus, ja päivän viimeiset 1,5h vietetään GroundingYin® -joogahoitoa saaden. Upea Minna Ulmanen tulee antamaan ihanaa hoitoa, joka aktivoi ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Meridiaanien käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista. Teemana kesä ja kehon viilentäminen.

YLEISTÄ. Päivät alkavat klo: 9.30 ja päättyvät klo: 16.30. Päivän aikana joogataan, meditoidaan ja tehdään hengitysharjoituksia. Päivään sisältyy kevyt kasvislounas (1h).

Jokaisen päivän hinta on 75e.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen: minnajoogaa@gmail.com. Päivä toteutuu, mikäli 5 ilmoittautuu (max.9hlö).

Retriitillä joogan ohjaa: Minna Loponen

GAIAN TULEVIA WORKSHOPPEJA JA KOULUTUKSIA

Tulevat workshopit:

  • Joogaan tutustumiskurssi 2.-3.6.
  • Kaupunkiretriitti ma 2.7.
  • Kaupunkiretriitti to 12.7.
  • Kaupunkiretriitti ma 16.7.
  • Kaupunkiretriitti ti 31.7.