AJANKOHTAISTA

JOULULAHJA ITSELLE, KAVERILLE, ÄIDILLE, PUOLISOLLE....

Gaian sarjakortit saa viikolla 51 (18.-22.12.) joululahjahintaan:

10 kerran sarjakortti 115e (normaalisti 130e)

5 kerran sarjakortti 62e (normaalisti 70e)

Tervetuloa tunnille ja hankkimaan ehkä joulun paras lahja!

TI 26.12. TAUKO JOULUTOHINAAN: MEDITAATIO, YIN-JOOGA JA JOOGA-NIDRA

Joulun jälkeen on hyvä pysähtyä ja luoda jälleen hyvä ja vakaa kontakti omaan itseen. Tällä kertaa keskitymme sydämeen ja rakkauteen - kuinka saamme ne taas sisällämme hyvää elämän virtaan. Tervetuloa mukaan!

Kokonaisuus alkaa mielen rauhoittavalla meditaatiolla, minkä aikana pyritään pysäyttämään ajatusten virtaus ja olemaan tässä hetkessä, oman kehon kokemuksessa.

Yin-joogan eheyttävä vaikutus perustuu sen pitkäkestoisiin asentoihin, jotka edistävät sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Pitämällä lihakset mahdollisimman rentoina, sidekudokset pääsevät avautumaan ja kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta. Lisäksi yin-joogalla on myös hermostoa tasapainottava ja rauhoittava vaikutus. Tällä kerralla keskitymme LANTION alueeseen restoratiivisten YIN-asanoiden avulla.

Jooga-nidra on vanha jooginen harjoitus, joka tarkoittaa kirjaimellisesti joogista unta. Harjoituksessa tietoisuus kuljetetaan valveillaolon ja unen väliseen tilaan ohjaajan opastuksella. Harjoitus tehdään mukavasti selinmakuulla, halutessa viltin alla.

Tämän pitkän harjoituksen jälkeen olo on erittäin rentoutunut, antautunut ja vapaa. Kokonaisuus sopii kaikille.

Aika: TIISTAI 26.12 klo: 18.00-20

Tunnin ohjaa: Minna Loponen

Hinta: 20e tai Gaian korttilaisille 1 leima + 5e

TUTUSTUMISTARJOUS UUSILLE ASIAKKAILLE

2 X JOOGAA/PILATESTA yhteensä vain 20€!
(Oikeus käyttää valitsemillesi viikkotunneille. Workshopit ja erikoistunnit hinnoiteltu erikseen)

GAIA VALLILAN JOOGASALIN TOIMINTAAN UUTTA VERTA

Minna Ulmasen siirtyessä vahvemmin hoitojen ja koulutusten pariin joogasalin toimintaa aloittaa 1.10. alkaen hoitamaan Minna Loponen. Gaia Vallila pysyy entisellään, se on yhä pieni joogapaikka isolla sydämellä - ihan tavallisille ihmisille.

MinnaU: "Keskityn tekemään Shiatsua ja Kalevalaisen Jäsenkorjauksen harjoitushoitoja Gaian hoitohuoneessa sekä pitämään GroundingYin -tunteja ja koulutuksia. Olen onnellinen uudesta kollegastani Minnasta ja tiedän, että yhdessä saamme aikaan enemmän."

MinnaL: "Gaiaan saapuessa on olo kuin tulisi kotiin, paikka on pieni ja siellä on upeita ihmisiä, niin ohjaajina, hoitajina kuin asiakkaina. Tällaisena toivon paikan myös pysyvän. MinnaU:lle olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja odotan innolla yhteistyötämme. Tiedän, että kaksi saa enemmän ja parempaa aikaiseksi kuin mitä yksin olisi mahdollista."

Tule sinäkin käymään Gaia Vallilassa - joko hoidossa tai joogaamassa tai pilatestunnilla - uusille asiakkaille nyt tutustumistarjous (jooga tai pilates, 2krt/20e). Katso päivitettyä viikkoaikatauluamme ja löydä sieltä itsellesi sopivat tunnit!

GAIAN TULEVIA WORKSHOPPEJA JA KOULUTUKSIA