Ajankohtaista Gaia Vallilassa

ÄITIYSPILATES 5 X -kurssi

Kuva: Anni Rissanen

Paikka: Gaia Vallila, Vesannontie 9 / käynti Ensi Kodin tie 3 kohdalta sisäpihalta!
Aika: Torstaisin 17.15-18.45 25.4-16.5.2019 sekä 23.5 16.45-18.45
Hinta: 110e / 100e

Opettaja: Anni Rissanen

Ilmoittauduthan viimeistään sunnuntaina 21.4. klo 22 mennessä s-postitse tmi.pilvi@gmail.com.

Kurssi toteutuu 6 hlön vähimmäismäärällä, pidätämme oikeudet muutoksiin!

Äitiyspilates tukee tulevan äidin matkaa kohti uuden elämän syntymää. Se auttaa kehoa muutoksissa odotusaikana, valmistaa synnytykseen sekä helpottaa kehon palautumista synnytyksen jälkeen.
Naisen keho käy raskauden ja synnytyksen aikana läpi ison muodonmuutoksen, joka on täysin luonnollinen tapahtuma mutta koettelee kehoa suuresti. Äitiyspilatestunnit antavat välineitä sopeutua muutokseen sekä toisaalta nauttia tästä ainutlaatuisesta elämänvaiheesta.

Kurssi tóteutetaan turvallisessa ja lempeässä ilmapiirissä. Harjoittelu vahvistaa kehotietoisuutta. Aistimme kehon asentoa, sen liikettä sekä tutustumme lantion anatomiaan. Harjoitusten avulla vahvistamme kehon syvää tukea sekä luomme lisää tilaa vatsan kasvaessa. Liikkeen avulla vapautamme kehoa toimimaan sille luonnollisella tavalla. Hengitys- ja äänenkäyttöharjoitukset vahvistavat keskittymistä, opastavat löytämään syvän rentoutumisen sekä auttavat luomaan yhteyden vauvaan.

Harjoittelemme pienryhmässä, jolloin jokaisen äidin tarpeet voidaan ottaa huomioon. Erilaiset pienvälineet, pehmusteet ja korokkeet auttavat löytämään hyvän asennon. Tunnin lopuksi pidetään teehetki, jonka aikana tutustumme tunnin teemaan sekä jaamme havaintoja yhdessä. Viimeisellä tunnilla on mahdollisuus kysyä tunnilla vierailevalta kätilöltä synnytykseen liittyvistä asioista.

Tunnit soveltuvat kaikille odottaville äideille, aiempaa kokemusta pilateksesta ei tarvita. Kurssin ohjaaja Anni Rissanen on ohjannut pilatesta vuodesta 2009, ja tehnyt lisäkoulutuksen Somatic Studiolla 2016-17. Hän on ammatiltaan tanssija ja tanssinopettaja (TaM) sekä yhden lapsen äiti.

Ilmoittautumiset ja lisäkysymykset Pilvi Valkeapäältä s-postitse, puhelimitse, tmi.pilvi@gmail.com , 0401303418 / www.gaiavallila.fi

Lämpimästi tervetuloa!♥

Olemme mukana Joogafestivaaleilla Kaapelilla 2.-3.3.2019
Tule tapaamaan meitä ständillemme D1!

Nyt saat Gaia Vallilan sarjakortteja mukavaan jouluhintaan!

Hanki nyt itsellesi tai lahjaksi ihania hyvän olon elämyksiä!

JOULUTARJOUKSEMME:

  • Gaian uusi 15x sarjakortti (otetaan nyt käyttöön aiempien 5x ja 10x korttien lisäksi) - 180 euroa (norm. 200 euroa). Kortti käy Gaian jooga-, pilates- ja Qigong-tunneille. (Erikoistunneilla kortti käy myös osana maksua.)
  • 5x GroundingYin -joogahoito 90 euroa (norm. 110 euroa)
  • GroundingYin -joogahoito, kevätkausi, (11x) hintaan 205 euroa (norm. 230 euroa)

Hinnat sisältävät alv 10 %. Tarjoushinnat ovat voimassa pe 21.12. saakka!

Gaiassa voit hyödyntää Smartum liikuntasetelit ja Smartum saldon, Edenred-virikesetelit, -kortit ja mobiilimaksut, ePassin, Tyky-kuntosetelit, Eazybreak-mobiilisetelit!

Tuntihinnastoomme voit tutustua tarkemmin täällä.

Kysy tarkemmin Pilviltä:tmi.pilvi@gmail.com tai p.+350 40 1303418

Uusia vaihtoehtoja maksamiseen

  • Heinäkuun alusta alkaen Gaia Vallilan jooga- ja pilatestuntien maksamiseen käyvät myös useimmat työnantajien tarjoamat liikunta- ja virikesetelit: Smartum liikuntasetelit ja Smartum saldo, Edenred-virikesetelit, -kortti ja mobiilimaksut, ePassi, Tyky-kuntosetelit, Eazybreak-mobiilisetelit.

Gaian asiakkaiden tietosuoja

  • Gaia Vallilan on päivittänyt asiakkaidensa henkilötietoja koskevan tietosuojaselvityksen. Noudatamme toiminnassamme EU:n 25.5.2018 voimaan tulleen Yleisen tietosuoja-asetuksen määräyksiä. Lue selvitys täältä.