Tiedote loppuvuoden tunneista ja hoidoista

Pilvin Heartful Yoga -ryhmätunnit tauolle toistaiseksi, Eveliinan Pilates ja Merjan Soundfulnes Yin -max. 4 hengen ryhmissä, Pilvin hoidot jatkuvat normaalisti

ja Niin toivoin, ettei tätä tiedotetta olisi tarvinnut tehdä. Kuitenkin terveys ja turvallisuus ovat tärkeintä, joten sunnuntai-illan Heartful Yoga ja Heartful Yin – tuntini jäävät toistaiseksi tauolle koronatilanteen ja uusien viranomaissuositusten johdosta.

Älä huoli jos olet juuri ostanut tutustumiskortin tai sarjakortin tunneilleni – korttien voimassaoloaikaa kyllä jatketaan ja kortit ovat käytettävissä kun taas on turvallisempaa fyysisesti laskeutua Gaian pienen salin matolle yhdessä hengittelemään! ❤

Gaian arkistoista löytyy kymmenen nauhoitettua 60-90 min online Heartful Yin -tuntia, joita halutessasi voit tilata s-postitse, tmi.pilvi@gmail.com , mikäli haluat nyt joulukuussa joogata kanssani. Online-tunnin voit lunastaa joko 10 euron hintaan (laskulla) tai sarjakortilla. Ilmoitan heti jos ehdin nauhoittamaan uusia tunteja!


Olette ajatuksissani ja toivon jokaiseen kotiin paljon sitkeyttä ja voimaa löytää iloa, valoa ja keveyttä tämän haastavan ajan aikana ❤ Ei anneta myöskään kaamoksen nujertaa!


Pilvin tekemät hoidot, shiatsu ja kalevalalainen jäsenkorjaus (ja itseasiassa jooga yksityistunteina) jatkuvat toistaiseksi!

Huom.!

Eveliinan nyt loppusyksystä startanneet Pilates-tunnit ma klo 19-20 ja Merjan Soundfulness -harjoitukset to 18.30-19 jatkuvat vielä toistaiseksi pienellä ryhmällä (max 4 hlö). Varaa täältä tuntisi: ajanvaraus

Eveliinan ja Merjan tuntien hinnat ja lisätiedot löydät opettajien esittelysivulta.

Halaus!
Pilvi

Gaian asiakkaiden tietosuoja

  • Gaia Vallilan on päivittänyt asiakkaidensa henkilötietoja koskevan tietosuojaselvityksen. Noudatamme toiminnassamme EU:n 25.5.2018 voimaan tulleen Yleisen tietosuoja-asetuksen määräyksiä. Lue selvitys täältä.