AJANKOHTAISTA

NYT GAIASSA: Su 18.3. Kevään voimien herätys omassa elämässä - rumpumeditaatio

Alussa on valmistavia liike- ja hengitysharjoituksia, jonka jälkeen rummun kannustuksella tehdään syvä sukellus omaan kehoon. Rummun värähtely maadoittaa niin, että jokainen voi rauhassa astua omaan sisäiseen maailmaan. Harjoituksen jälkeen ryhmässä jaamme ajatuksia ja tuntemuksia, jotka nousivat rummutuksen aikana.

Rumpumeditaatiomatkasta vastaa Gabriela Aldana-Kekoni (s.1973 Santiago-Chile), kehoterapeutti, joogaopettaja, tanssi ja ympäristötaiteilija, perinnekantaja- ja välittäjä, rumpumeditaation ja rumpupiirien ohjaaja luonnon- sekä alkuperaiskansojen viisautta kunnioittaen.

Ajankohta: sunnuntai 18.3.

Aika: klo:12-14.

Rumpumeditaation hinta on 25e.

Ilmoittautuminen viimeistään 15.3. : minnajoogaa@gmail.com.

GAIAN TORSTAITARINA - YIN JOOGA

Gaia Vallilan ohjaajat kertovat tunneistaan:

Annastiina Värri (@Indie Forest), Yin-jooga

Rakastan yin-joogaa, sillä jokainen harjoitus opettaa tietoista läsnäoloa sekä fyysisellä että henkisellä tasolla. Keskiviikkoisin ja sunnuntaisin pidettävillä tunneillani on lupa ja velvollisuuskin päästää hetkeksi irti kaikesta kiireestä, rooleista sekä suorittamisesta. Pyrin luomaan turvallisen, tunnelmallisen ja sallivan ympäristön, jotta jokaisen olisi mahdollisimman vaivatonta ja palkitsevaa rauhoittua havainnoimaan omaa kehoaan sekä sisäistä maailmaansa. Olen superonnellinen joka kerta, kun saan tuntien kautta auttaa kohti oivalluksia omasta kehosta sekä kohti kokonaisvaltaista hyvää oloa ❤

Yin-joogan alkuperä juontaa tuhansien vuosien taa aikaan, jolloin jooga oli ennen kaikkea vakaa ja meditatiivinen harjoitus. Siltikin, vasta muutaman viime vuosikymmenen aikana tällaista harjoitusta on alettu kutsua yin-joogaksi. Ei mikään ihme, että yin kasvattaa suosiotaan: yhä useampi löytää hermostoa rauhoittavat ja kehoa syvältä eheyttävät vaikutukset dynaamisen liikkumisen rinnalle sekä vastapainoksi elämän kiireisiin ja stressiin.

Sydämellisesti tervetuloa yin-tunneille!

Päivi Klinga, Kehon ja mielen jooga

”Minulle joogaharjoitus on matka omaan sisäiseen voimaan ja tasapainoon. Maanantain kehon ja mielen joogatunti alkaa läsnäoloharjoituksella, jonka aikana päästetään irti arjen ajatuksista, kiireen tunteesta ja tuodaan huomio kehoon ja nykyhetkeen. Tunti etenee rauhallisella oman hengityksen tahtiin tehtävällä virtaavalla asanaharjoituksella. Sallien ja tutkien. Lempeät asanat lämmittävät, vetreyttävät ja energisoivat kehoa sekä rauhoittavat ja tasapainottavat mieltä. Matolla aika pysähtyy, arjen kiire hellittää ja mieli lepää. Olo tunnin jälkeen on valoisa ja avoin. Nähdään matolla.”


Minna Loponen, Dynaaminen kehon ja mielen jooga

”Tiistain dynaaminen kehon ja mielen jooga on kehoa lämmittävä harjoitus, joka alkaa pysähtymisellä ja kehoon yhteyden luomisella ja päättyy tilaa tuoviin rauhallisiin asanoihin. Minun tavoitteeni on, että tunnilta lähtee kotiin rentoutuneita joogailijoita ja heidän on hieman helpompi hengittää. Pidän tärkeänä löytää lempeitä asanoita joogan eri tyylien valikoimista, mihinkään tiettyyn traditioon sitoutumatta. Uskallatko sinä kokeilla, miltä tämä tunti tuntuu?”

Molemmat kehon ja mielen jooga -tunnit sopivat sekä joogan vasta aloittaneelle että kokeneelle joogille. Maanantaina harjoitus on rauhallinen ja energisoiva, tiistaina enemmän virtaava ja lämmittävä.

TARJOUKSIA VUODEN ALUSSA!


Koko helmikuun ajan kaksi viikkoaikataulun Kehon ja mielen joogatuntia -50%, hinta siis 7,50e (norm. 15e/krt).

Tarjous koskee tunteja:

* Kehon ja mielen jooga, ma 18.45-19.45

* Aamun lempeä kehon ja mielen jooga, to 7.30-8.30

TUTUSTUMISTARJOUS UUSILLE ASIAKKAILLE

2 X JOOGAA/PILATESTA yhteensä vain 20€!
(Oikeus käyttää valitsemillesi viikkotunneille. Workshopit ja erikoistunnit hinnoiteltu erikseen)

GAIA VALLILAN JOOGASALIN TOIMINTAAN UUTTA VERTA

Minna Ulmasen siirtyessä vahvemmin hoitojen ja koulutusten pariin joogasalin toimintaa aloittaa 1.10. alkaen hoitamaan Minna Loponen. Gaia Vallila pysyy entisellään, se on yhä pieni joogapaikka isolla sydämellä - ihan tavallisille ihmisille.

MinnaU: "Keskityn tekemään Shiatsua ja Kalevalaisen Jäsenkorjauksen harjoitushoitoja Gaian hoitohuoneessa sekä pitämään GroundingYin -tunteja ja koulutuksia. Olen onnellinen uudesta kollegastani Minnasta ja tiedän, että yhdessä saamme aikaan enemmän."

MinnaL: "Gaiaan saapuessa on olo kuin tulisi kotiin, paikka on pieni ja siellä on upeita ihmisiä, niin ohjaajina, hoitajina kuin asiakkaina. Tällaisena toivon paikan myös pysyvän. MinnaU:lle olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja odotan innolla yhteistyötämme. Tiedän, että kaksi saa enemmän ja parempaa aikaiseksi kuin mitä yksin olisi mahdollista."

Tule sinäkin käymään Gaia Vallilassa - joko hoidossa tai joogaamassa tai pilatestunnilla - uusille asiakkaille nyt tutustumistarjous (jooga tai pilates, 2krt/20e). Katso päivitettyä viikkoaikatauluamme ja löydä sieltä itsellesi sopivat tunnit!

GAIAN TULEVIA WORKSHOPPEJA JA KOULUTUKSIA