Tule mukaan Gaian online-joogatunnille!

Klikkaa videota ja saat kevätlahjaksi ja maistiaisiksi mukavan puolituntisen Heartful Yin -harjoituksen. Ole hyvä!

Tervehdys rakkaat asiakkaat!

Nyt VIHDOIN olen saanut online -joogatuntien kuvaukset onnistuneesti käyntiin! Ilokseni ilmoitan, että jotain säpinää Gaia siis tulee tarjoamaan teille tulevina viikkoina!

Valitettavasti koronatilanteen takia joudun yhä pidättäytymään hoidoista, mutta Yin -tunneille on jatkosssa mahdollista osallistua kotimatoilla!

Tunnille pääset mukaan seuraavasti:

  • Kirjaudu ajanvarausjärjestelmään ja ilmoittaudu Online-tunnille viimeistään 2h ennen tuntia! Tunti on nauhoitettu ja salattu Youtube -videolinkki, joka lähetetään tunnille ilmoittautuneille s-postitse ajanvarauskalenteriin merkittynä ajankohtana tai muutamia minuutteja ennen. Varmistathan että s-postiosoitteesi on oikein kirjoitettu, jotta saat varmasti linkin. Voit siis tehdä harjoituksen milloin itsellesi parhaiten sopii. Tallenne jää sinulle toistaiseksi (kunnes se jossain vaiheessa poistetaan kanavalta), joten voit palata siihen niin usein kuin haluat. Huomioithan, että linkki ja maksamasi joogatunti on henkilökohtaiseen käyttöösi – ethän jaa linkkiä eteenpäin,kiitos!
  • Saat s-postitse myös harjoitukseen kokoamani Spotify-soittolistan jonka voit halutessasi ladata koneellesi ja kuunnella harjoituksen yhteydessä. Voit käyttää myös omaa musiikkia taustalla.
  • Tunnin hinta on 10 euroa ja maksu onnistuu joko laskulla, voimassaolevalla sarjakortilla tai Smartum ja ePassi mobiilimaksuilla. Jos käytät maksuna jotain liikuntaetua niin laita minulle VIESTI tästä hyvissä ajoin ennen tunnin alkua (yhteystietoni alla). Jos sinulla on sarjakortti mutta haluat maksaa jollain muulla tavalla laita minulle viesti/s-posti. Muutoin tunnin alussa tuttuun tapaan merkkaan sähköisestä prepaid-kortistasi kerran käytetyksi. Jos sinulla ei ole prepaid-korttia eikä käytettävissä muita maksuetuja lähetän laskun s-postitse kerran kuussa niistä tunneista, joille olet ilmoittautunut.
  • Laitathan minulle viestiä mikäli maksun kanssa on epäselvyyttä tai pohdit jotain muuta maksuvaihtoehtoa TAI jos on muuta kysyttävää tunneista. Ilmoittautumisen voi perua viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkua (linkin lähettämistä). Laita minulle viesti, jos et ehdi ilmoittautua mukaan viikon ensimmäiselle tunnille (ke klo 16 mennessä), mutta olisit kuitenkin kiinnostunut lunastamaan harjoituksen!
  • Varaa harjoituksen ajaksi itsellesi rauhallinen paikka ja oma joogamatto. Yinharjoitukseen on hyvä ottaa mukaan kotoa pari vilttiä /isoa pyyheliinaa, bolsteri ja joogablokkeja sekä joogavyö. Bolsterin voi korvata useammalla tyynyllä/ jämäkällä sohvatyynyllä tai esim viltillä pehmennetyllä foamrollerilla. Joogablokit voi korvata muutamalla paksummalla kirjalla tai esim avaamattomalla kahvipaketilla. Vyö voi olla tavallinen vyö, kylpytakin vyö, sukkahousut, legginssit, kaulaliina tms. Yin joogatunnille kannattaa varustautua joustavin mukavin, lämpimin vaattein ja villasukin! Toivottavasti teille on iloa harjoituksista, isolla kiitollisuudella otan vastaan toiveitanne ja palautetta.

    Olette ajatuksissani ja toivon, että se välittyy myös kotimatoille. Iso ikävä kaikkia tuttuja kasvoja ja tuntien ihanaa tunnelmaa!

Halaus,

Pilvi

Lisätietoa

Pilvi Valkeapää tmi.pilvi@gmail.com / 0401303418